Понеділок, 28 грудня 2015 14:38

Уманська коляда

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

Всі учасники Конкурсу отримають заохочувальні призи. Основний переможець та переможці у номінаціях – цінні призи.

Мета: Підвищення рівня соціальної активності молоді, відродження українських народних традицій, популяризація аматорської творчості.

Термін проведення: 01.01.2016 – 19.01.2016.

Територія: м. Умань, Уманський район.

Учасники: Мешканці міста та району. Аматорські та професійні колективи, веселі компанії колядників, щедрівників та посівальників. Усі вікові категорії.

Завдання учасника: зібрати веселу компанію друзів, одягнути оригінальні різдвяні костюми, виконати святкову пісню (колядку, щедрівку, посівалку) відзняти цей процес на відео за допомогою будь-якого доступного пристрою (відеокамера, смартфон, фотоапарат), викласти це відео на офіційні сторінки Конкурсу в соціальних мережах. Після цього учасник має зацікавити своїх друзів і знайомих голосувати за його відео.

Визначення переможців:

Основний переможець конкурсу визначається за допомогою арифметичного сумування голосів, поданих за його відео в різних соціальних мережах.

Переможці у номінаціях визначаються журі Конкурсу і нагороджуються цінними  призами від спонсорів Конкурсу. Для визначення переможців у номінаціях буде проведено опитування в соціальних мережах. Переможці в номінаціях визначаються рішенням журі, враховуючи результати опитування.

Всіх учасників Конкурсу буде запрошено на святковий концерт, де будуть вручатися призи переможцям.

Нагородження переможців відбувається на святковому концерті за участю фольклорних та самодіяльних колективів в міському Будинку культури по завершенню різдвяних свят 21 січня 2016 року.

Прочитано 1612 разів