Середа, 20 липня 2016 17:08

Відбулась чергова сесія міської ради

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

20 липня відбулась чергова сесія Уманської міської ради, в якій взяли участь 30 депутатів.

Під час сесії депутати внесли зміни до міського бюджету на 2016 рік у зв’язку з надходженням додаткових трансфертів з державного та обласного   бюджетів на загальну суму 11,3 млн. грн. та перевиконанням плану надходжень до міського бюджету за 6 місяців поточного року на 15,7 млн. грн. Зокрема, з додаткових надходжень майже 12 млн. грн. будуть спрямовані на виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери (освіта, охорона здоров’я, культура, спорт), 10,5 млн. грн. – на утримання до кінця року професійно-технічної освіти,1 млн.грн. - на пільгове перевезення, 418 тис. грн. – на придбання лабораторного обладнання Уманської дитячої лікарні, 360 тис. грн. – на виконання міської програми щодо забезпечення житлом дітей-сиріт та ін.

Міські обранці також затвердили Програму з відзначення 400-річчя першої писемної згадки про місто Умань.

Також рішенням сесії 7 будинків з балансу РЕУ були передані на баланс новостворених ОСББ.

Крім того, депутати направили звернення до Президента, Прем’єр-міністра та Голови Верховної Ради України щодо необґрунтованості підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Слід зазначити, що робота сесії відбувалась із застосуванням у тестовому режимі системи поіменного голосування «Рада. Голос».

 

Прочитано 1768 разів