Середа, 27 липня 2016 15:20

Школи і садочки міста готуються до нового навчального року

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Літо – пора відпусток та... ремонтів. Тож, поки діти безтурботно відпочивають на канікулах, навчальні заклади активно проводять заходи, щоб вже 1 вересня гостинно зустріти своїх учнів та вихованців у затишних приміщеннях. 

У всіх закладах освіти м. Умані тривають поточні ремонти: оновлюються класні кімнати, коридори, санвузли; ведуться ремонтні роботи на харчоблоках; облагороджуються ігрові та спортивні майданчики, фарбуються огорожі. У деяких закладах здійснено заміну вікон на енергозберігаючі. 

Проведено повірку газових та теплових лічильники. Встановлено 4 лічильники обліку водопостачання та замінено 25 лічильників обліку електричної енергії. Навчальні заклади міста у повному обсязі забезпечені твердим паливом (290 т вугілля та 103,5 м³ дров). 

Цьогоріч з міського бюджету було виділено близько 1 млн. грн. на ремонт м'якої покрівлі ДНЗ № 25. За рахунок субвенції з обласного бюджету проводиться капітальний ремонт з посилення несучих конструкцій загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 ім. В.І Чуйкова. 

Для проведення ремонтів навчальних закладів залучаються спонсорські кошти та благодійна допомога від батьків. 
Відсоток виконання робіт у закладах освіти міста різниться: десь вони ще тривають, а в інших закладах вже знаходяться на завершальному етапі, але до початку нового навчального року всі ремонти будуть завершені. 

Підсумки підготовки навчальних закладів до нового навчального року остаточно буде підбито на педагогічній конференції, яка відбудеться 30 серпня.  

 

Прочитано 1733 разів