П'ятниця, 23 грудня 2016 15:01

З 26 грудня в уманських школах призупинено навчання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

В понеділок, 26 грудня, уманські школярі не підуть до школи. Навчання в загальноосвітніх та вищих навчальних закладах міста призупинено до 31 грудня 2016 року. Таке рішення було прийнято комісією з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

За інформацією Уманського міськрайонного відділу Черкаського обласного лабораторного центру, в Умані перевищено епідемічний поріг.

Протягом останнього тижня (з 15 по 22 грудня) за медичною допомогою з приводу гострих респіраторних вірусних інфекцій звернулось 1160 хворих, серед яких 774 (67,7%) складають діти. Госпіталізовано по причині загострення перебігу захворювання вірусними та бактеріальними інфекціями 47 осіб, з них 40 дітей до 17 років.

З метою попередження подальшого розповсюдження інфекції і мінімізації її наслідків вирішено також обмежити проведення масових заходів в Умані та посилити протиепідемічний режим в установах та закладах міста незалежно від форм власності.

Нагадаємо, що раніше через зростання серед школярів кількості хворих на ГРВІ було призупинено навчання окремих класів в деяких школах міста.

 

 

     

 

 

 

 

Прочитано 1265 разів