Понеділок, 03 квітня 2017 08:52

Засідання постійних комісій

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

31 березня  відбулось засідання постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів на якому розглянули проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2016 року № 3-22/7 „Про   міський  бюджет на 2017 рік ”, «Про оптимізацію виконавчих органів Уманської міської ради» та «Про затвердження інформаційних карток адміністративних послуг відділу державної реєстрації Уманської міської ради в новій редакції».

В  роботі комісії взяли участь  секретар ради Л.М. Кирилюк,  начальник фінансового управління Петриченко А.В.,  заступник начальника відділу ЖКГ Загородній В.Б. 

31 березня відбулось засідання постійної комісії з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища на якому розглянули проекти рішень «Про затвердження детального плану території громадської забудови, обмеженої вулицями Грушевського, Слонського Анатолія та Коломенською», «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови. Обмеженої вулицями І. Богуна, Чехова та провулками Чехова і Піщаним», «Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань надання дозволів на розроблення документації із землеустрою», а також перелік звернень громадян, юридичних та фізичних осіб .

В  роботі комісії взяли участь секретар ради Л.М. Кирилюк,  начальник  відділу з питань земельних відносин Тарасюк Л.М., начальник відділу архітектури, містобудування та кадастру Вербовська О.Б.

Прочитано 736 разів