Понеділок, 22 травня 2017 11:12

Вшанування науковців Уманського НУС

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
 
Уманський національний університет садівництва здавна славиться на вітчизняних і зарубіжних теренах своїми значними науковими здобутками. У стінах навчального закладу сформувалися, розвиваються і працюють донині багато відомих особистостей, для яких наука – не просто сфера діяльності, а стиль життя. Наукові досягнення Уманського НУС відомі як в Україні, так і за її межами завдяки успішному функціонуванню наукових шкіл, очолюваних видатними вченими.

Традиційно цьогоріч в Уманському національному університеті садівництва відбулася урочиста Академія, присвячена Дню науки.

Відкрив Академію проректор з наукової та інноваційної діяльності Віктор Карпенко, який наголосив, що понад 170 років університет здійснює вагомий вплив на інтелектуальний, кадровий, науково-технічний, економічний розвиток країни та Черкащини зокрема. Сьогодні наука, незважаючи на труднощі, завдяки наполегливій праці вчених університету має сучасні наукові школи та відомі технологічні розробки. Професіоналізм наших вчених високо цінується у всьому світі, і нам належить докласти максимум зусиль для його реалізації.

Проректор з наукової та інноваційної діяльності вручив також Почесні грамоти Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації,  Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської обласної ради, Управління агропромислового розвитку Черкаської облдержадміністрації за високу професійну майстерність, досягнуті успіхи у науковій  діяльності та з нагоди Дня науки.

Творчі колективи Уманського національного університету садівництва подарували всім присутнім яскраві виступи. Свято завершилося на високій ноті з найщирішими побажаннями науковцям професійного росту, нових здобутків і відкриттів на славу науки, України, міста та рідного університету.

За матеріалами Прес-центру Уманського НУС
Прочитано 804 разів