Четвер, 28 вересня 2017 11:41

Відбулось засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Чергове засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 27 вересня,  на якому було розглянуто 16 питань.

На початку засідання міський голова Олександр Цебрій нагородив Почесною грамотою обласної державної адміністрації та виконавчого комітету Уманської міської ради начальника відділу туризму Уманської міської ради -  Анну Ковальову за вагомий особистий внесок у розвиток туристичної галузі Черкащини, високий професіоналізм, активну участь у громадському житті міста та з нагоди Дня туризму. Також очільник міста оголосив Подяку міського голови м.Умань голові квартального комітету № 1 – Галині Волжаніній за сумлінне та добросовісне виконання покладених обов'язків з надання соціальних, культурних, побутових послуг жителям міста та з нагоди дня народження.

На черговому засіданні члени виконкому заслухали звіт про стан підготовки до опалювального сезону в закладах охорони здоров’я та погодили зміни до штатного розпису деяких закладів охорони здоров’я Уманської  міської  ради на 2017 рік.

Також під час засідання члени виконавчого комітету ухвалили титульний список об’єктів  відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради, видатки для яких будуть проводитись у 2017 році  у новій  редакції та титульний список на капітальні видатки у  закладах та установах відділу освіти Уманської міської ради на 2017 рік  у новій  редакції.

Крім того, погоджено зміни до штатного розпису деяких структурних підрозділів відділу культури Уманської міської ради та Уманського КП «Теплокомуненерго».

Члени виконавчого комітету затвердили фінансування видатків, пов’язаних з діяльністю із забезпечення становлення та розвитку місцевого самоврядування.

Було ухвалено рішення про перейменування вулиць в м.Умань та надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами.

Розглянуто питання про нагородження відзнакою виконкому міської ради «Кращий за професією», почесною грамотою виконавчого комітету Уманської  міської ради та спільною відзнакою  «Умань - поріднення».

Крім того, члени виконкому затвердили надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам тощо.

 

Прочитано 898 разів