Середа, 04 жовтня 2017 08:01

Відбулась позачергова сесія Уманської міської ради

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

03 жовтня відбулась 37 позачергова сесія Уманської міської ради VІІ скликання, на якій депутати ухвалили низку рішень.

Зокрема, було розглянуто питання про реструктуризацію боргу КП «Уманьтеплокомуненерго».

Також на сесії були внесені змін до рішення міської ради від 23.12.2016 року № 3-22/7 «Про міський бюджет на 2017 рік» та внесені зміни і доповнення до Програми економічного і соціального  розвитку м. Умань на 2017 р.

Крім цього, затверджено програми поріднення міста Умань з зарубіжними  містами на 2015-2020 роки в новій редакції.

Депутати міської ради погодили питання про найменування вулиць в місті Умань та надали дозвіл на суборенду земельної ділянки.

Розглянуто питання про нагородження відзнакою міської ради «За заслуги перед містом».

На позачерговій сесії депутати міської ради погодили делегування членів до складу госпітальної ради Західного госпітального округу Черкаської області. Крім того, 24 депутати Уманської міської ради з 28 присутніх обранців уманчан схвально прийняли звернення до голови Черкаської обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка та до народного депутата України Антона Яценка щодо підтримки визначення КП «Уманська міська лікарня» основним закладом Західного госпітального округу Черкаської області.

Також, підписане звернення депутатами міської ради до прем’єр міністра України Володимира Гройсмана, Асоціації міст України, Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування щодо внесення змін у розроблені Урядом законопроекти: «Про Державний бюджет України на 2018 рік» (№7000) та «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України» (№7116) з метою належного формування міського бюджету на 2018 рік, на засіданнях Комітету Верховної Ради України з питань бюджету та Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування. Депутати вкрай стурбовані щодо виконання бюджетного процесу у 2018 році, в тому числі в частині забезпечення фінансовим ресурсом делегованих державою повноважень на надання освітніх, медичних та соціальних послуг населенню.

 

Прочитано 781 разів