Четвер, 02 листопада 2017 15:39

«Лише спільними зусиллями нам вдасться створити європейське місто з пристойними умовами життя», - міський голова Олександр Цебрій

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Першого листопада 2017 року в актовій залі медичного коледжу відбулось традиційне засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я», присвячене 73-ій річниці Дня визволення України від фашистських загарбників.

На засідання клубу завітав міський голова та привітав всіх присутніх зі святом Дня визволення України від фашистських загарбників. Він надав коротку інформацію про стан справ з підключення міста до опалювального сезону, про пріоритетні напрямки роботи міської влади до завершення бюджетного 2017 року.

«Ще 6 жовтня особисто підписав розпорядження про початок нинішнього опалювального сезону, проте рішення про виділення номінації від НАК «Нафтогаз України» надійшло на наше підприємство КП «Уманьтеплокомуненерго» 23 жовтня. Допомогли пришвидшити отримання номінацій (лімітів) по газу народний депутат України Максим Поляков та перший заступник голови правління  НАК «Нафтогаз України» Сергій Перелома.

Ситуація з номінаціями зараз така: заплатив - маєш тепло, заборгував - мерзни. Тому кожен повинен бути відповідальним і вчасно сплачувати за спожите тепло. Пріоритетним напрямом роботи для нас залишається впровадження енергозберігаючих систем опалення. Ми активно працюємо над переходом на локальні котельні, у планах – їх модернізація», - сказав під час свого виступу міський голова Олександр Цебрій. 

На засіданні було вручено грамоти членам міської ради ветеранів з нагоди визволення України від фашистських загарбників: Кімлачу Віктору Сергійовичу та Поліщуку Андрію Петровичу; подяки управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради: Манжосу Володимиру Григоровичу, Нестолій Івану Яковичу, Кулішу Леоніду Мусійовичу.

Ще одним приємним моментом стало привітання «золотої» шлюбної пари Руденків Юрія Григоровича та Галини Петрівни. Олександр Володимирович та Галина Михайлівна привітали подружжя, вручили коровай та подарунки з побажанням міцного здоров’я, добра та миру.

В кінці свята своїм співом радували присутніх учасники ансамблю «Калинонька».

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 973 разів