НАГОРОДЖЕННЯ ЛИСТОМ ПОДЯКИ ВИКОНКОМУ

 Знак відзнаки 
виконкому Уманської міської ради 
„Лист подяки" 
Відзнака започаткована рішенням виконкому Уманської міської Ради 
народних депутатів 
від 28 березня 1996року № 142 
(із внесенними змінами та доповненнями)

 

Положення про Лист подяки виконавчого комітету
Уманської міської ради

1. Лист подяки виконавчого комітету Уманської міської ради (далі -Лист подяки) є відзнакою виконавчого комітету.

2. Листом подяки нагороджується:

2.1.Фізичні особи (далі - особи) за значний внесок в економічну, науково-технічну, соціально-культурну, військову, громадську та інші сфери діяльності, визначну громадсько-політичну діяльність, зразкове виконання службових обов'язків, успіхи у розвитку органів місцевого самоврядування, активну участь у законотворчій діяльності, мужність і відвагу виявлену у захисті конституційних прав і свобод громадян під час виконання службового і громадського обов'язку та інші заслуги.

3. Подання про нагородження вноситься на ім'я міського голови.

4. Нагородження Листом подяки може бути не частіше як один раз на п'ять років.

5.Клопотання про нагородження Листом подяки повинно подаватися не пізніше, ніж за 20 днів до дати вручення, і містити відомості про досягнення особи.

6. До подання додаються такі документи:

6.1.На нагороджувану особу - біографічна довідка, в якій вказується прізвище, ім'я, по батькові в називному відмінку, дата, місяць і рік народження, посада і місце роботи, стисло викладаються досягнення у виробничій, науковій чи іншій сфері діяльності, відомості про термін роботи громадянина в трудовому колективі підприємства, установи або організації та наявні відзнаки і нагороди;

7.Подання про нагородження попередньо розглядається комісією попереднього розгляду матеріалів з присвоєння почесних відзнак і може бути нею відхилене, якщо не витримані умови, зазначені в п. 6 цього Положення.

8.Належно оформлені подання про нагородження з протоколом засідання комісії попереднього розгляду матеріалів з присвоєння почесних відзнак та проект рішення виконкому подається на розгляд виконавчого комітету, який приймає відповідне рішення.

9. Лист подяки особі вручається міським головою або за його дорученням заступниками, секретарем міської ради, членами виконкому, начальниками управлінь, відділів, служб міської ради.

При нагородженні Листом подяки вручається грошова премія у розмірі 100 (сто) грн.

10. Вручення Листа подяки проводиться в урочистій обстановці на загальноміських урочистих зборах, на загальних зборах трудового колективу, військової частини, співробітників органів внутрішніх справ, дні керівника і приурочується до загальнодержавних, галузевих професійних свят, Дня міста, ювілейних дат.

11. У трудових книжках, облікових документах військовослужбовців, співробітників правоохоронних органів нагороджених Листом подяки робиться відповідний запис.

12. Повідомлення про нагородження Листом подяки публікується на сторінках газети „Уманська зоря".

13. Лист подяки має прямокутну форму з написом „Лист подяки" та зображення Герба України.