Середа, 09 лютого 2022 17:08

Громадське обговорення проекту містобудівної документації, а саме: детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Шлямара Ігоря, Шкільною, Івана Франка, Новоуманською та територією Національного дендрологічного парку

Виконавчий комітет Уманської міської ради повідомляє, що розпочинається громадське обговорення проекту містобудівної документації, а саме: детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Шлямара Ігоря, Шкільною, Івана Франка, Новоуманською та територією Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України.

Мета проекту – уточнення планувальної організації і функціонального призначення та параметрів забудови містобудівного утворення без внесення змін до генерального плану міста. Під час розроблення містобудівної документації було враховано чинні на території України державні норми, правила, стандарти.

Детальний план території складається з Пояснювальної записки, додатків та графічних матеріалів у паперовому та цифровому форматі. У текстових матеріалах визначається оцінка існуючої ситуації, оцінка сучасного стану території, архітектурно-планувальне, інженерне забезпечення та розміщення інженерних мереж, споруд, транспорт та транспортна інфраструктура, містобудівні заходи з охорони навколишнього середовища, техніко-економічні показники. До графічних матеріалів входять: Схема розташування території у планувальній структурі населеного пункту (району); План існуючого використанні території; Опорний план; Схема планувальних обмежень; Проектний план; План червоних ліній; Схема організації руху транспорту і пішоходів. Поперечний профіль вулиць, доріг; Схема інженерної підготовки території та вертикального планування; Схема інженерних мереж, споруд і використання підземного простору.

Замовником проекту містобудівної документації є Виконавчий комітет Уманської міської ради, розробник – приватний архітектор Камельовський І.П.

З текстовою та графічною частиною містобудівної документації можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Уманської міської ради в розділі «Містобудування», а також у відділі містобудування, архітектури та кадастру управління містобудування, землевпорядкування, комунального майна та будівельного контролю Уманської міської ради за адресою:                     м. Умань, площа Соборності, 1, каб. 220. Приймальні дні: понеділок та середа з 10-00 год. до 16-00 год., тел. 32435.

Подання пропозицій та їх розгляд здійснюється з 10 лютого 2022 року по 11 березня 2022 року в приміщенні відділу містобудування, архітектури та кадастру управління містобудування, землевпорядкування, комунального майна та будівельного контролю Уманської міської ради. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання відбудуться 10 березня 2022 року о 17:00 у сесійній залі Уманської міської ради.

Прочитано 1887 разів