П'ятниця, 05 червня 2015 12:42

Про встановлення тарифу на проїзд у міському пасажирському автомобільному транспорті м.Умань

adressВідповідно до підпункту 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 р. № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту»,
a-rishennia28 травня 2015 р. № 150

Про встановлення тарифу на проїзд
у міському пасажирському
автомобільному транспорті м.Умань  

Відповідно до підпункту 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 р. № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту»,

розглянувши звернення ТОВ «Круїз-Авто» та приватних перевізників, які здійснюють перевезення на міських автобусних маршрутах, за результатами розгляду робочою групою з перевірки тарифів на житлово-комунальні, ритуальні  послуги та послуги з перевезення пасажирів у міському транспорті, беручи за основу розрахунки ТОВ «Круїз-Авто», з метою недопущення зупинки роботи міського пасажирського транспорту, у зв’язку з незабезпеченням відшкодування діючими тарифами собівартості послуг через значне зростання цін на паливно-мастильні матеріали та запасні частини,
 
виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ :

1. Перевізникам, з якими укладено договори на перевезення пасажирів у міському пасажирському автомобільному транспорті м.Умань, встановити тариф на перевезення одного пасажира в розмірі 3,50 грн.

2. Вартість проїзду учнів початкових (1-4) класів загальноосвітніх шкіл в навчальний період залишити в розмірі 1 грн. 50 коп. (відповідно до рішення міської ради від 29.12.2011 р. №3.6-18/6 «Про встановлення тарифу на проїзд учнів початкових класів у міському пасажирському транспорті м. Умань»).

3. Економічному відділу Уманської міської ради (Кузан А.Є.) оприлюднити рішення в газеті «Уманська зоря» та на веб-сайті міської ради.

4. Рішення набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

5. Після набрання чинності рішення вважати таким, що втратило силу, рішення виконавчого комітету від 09.10.2014 р. №245  «Про встановлення тарифу на проїзд у міському пасажирському автомобільному транспорті м.Умань».      

6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Клочка С.Л. та начальника економічного відділу Уманської міської ради Кузана А.Є.
  
В.о.міського голови,
секретар міської ради                                                          О.В.Цебрій

Секретар виконавчого комітету                                           Л.П.Плотнікова
Прочитано 1796 разів