Середа, 28 листопада 2012 15:03

Перелік видів громадських робіт, які будуть організовуватись та проводитись у 2013 році за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття та міського бюджету

1.Упорядження меморіалів, пам’ятників, братських могил та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни і утримання у належному стані цвинтарів

2.Благоустрій та озеленення територій населених пунктів, зон відпочинку та туризму, паркових зон, придорожніх смуг, заліснення земель, прибирання снігу.

3.Роботи на об’єктах комунальної форми власності у сфері будівництва, ремонту та реконструкції спортивної, транспортної, медичної, туристичної і телекомунікаційної інфраструктури.

4.Роботи при проведенні ремонту або реконструкції об’єктів соціальної сфери (дитячих дошкільних закладів, шкіл, закладів культури і охорони здоров’я, будинків – інтернатів для громадян похилого віку, інвалідів та дітей, дитячих оздоровчих таборів, шкіл – інтернатів, тощо), впорядкування прилеглих до них територій, наведення санітарного порядку на прилеглих територіях.

5.Догляд за пенсіонерами, інвалідами, одинокими непрацездатними громадянами, а також догляд за хворими в закладах охорони здоров’я, соціального захисту, допоміжні роботи у дитячих будинках та домах для людей похилого віку.

6.Впорядкування територій населених пунктів з метою ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, визнаних рішеннями органів місцевого самоврядування.

7.Підсобні роботи з відновлення заповідників, пам’яток архітектури, історії та культури.

8.Підсобні роботи у будинках-інтернатах для інвалідів та престарілих.
Прочитано 2136 разів