П'ятниця, 22 листопада 2013 15:43

«Повідомлення про оприлюднення проекту рішення сесії Уманської міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 30.05.2013 року № 3.4-36/6 «Про створення Центру надання адміністративних послуг у м.Умань».

«Повідомлення про оприлюднення проекту
рішення сесії Уманської міської ради
«Про внесення змін до рішення  міської ради від 30.05.2013 року № 3.4-36/6 «Про створення Центру надання адміністративних послуг у м.Умань».


Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від громадськості та суб'єктів господарювання пропонується викласти в новій редакції Положення та Регламент Центру надання адміністративних послуг при Уманській міській раді.
Проект розроблено відповідно до вимог Закону України «Про адміністративні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №588 «Про затвердження Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг» з метою затвердження Положення та Регламенту Центру надання адміністративних послуг при Уманській міській раді»
Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднено на офіційному сайті Уманської міської ради в мережі Інтернет за адресою: www.uman-rada.qov.ua в розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».
Зауваження та пропозиції щодо проекту регуляторного акта приймаються в письмовому вигляді протягом одного місяця з дня оприлюднення регуляторного акта за адресою: 20300, м. Умань, площа Леніна 1, каб. 317, електронна адреса Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., телефон (04744) 3-72-78, 3-08-66.

Розробник проекту  регуляторного акта державний адміністратор».

Проект рішення "Про  затвердження Положення та Регламенту Центру надання адміністративних послуг при Уманській  міській раді у новій редакції" та аналіз проекту дивить тут

Прочитано 1717 разів