Середа, 22 липня 2015 16:03

«Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта» з метою одержання пропозицій і зауважень від фізичних та юридичних осіб

Керуючись підпунктом 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Державного комітету  України від 19.02.2002 р. № 37 «Правила приймання стічних вод підприємств у комунальні та відомчі системи каналізації населених пунктів України»,

виконавчий комітет Уманської міської ради  повідомляє про оприлюднення  регуляторного акта «Про затвердження Правил приймання стічних вод підприємств в систему каналізації м. Умань».   Спосіб оприлюднення: проект рішення  та відповідний аналіз регуляторного впливу  оприлюднено в газеті «Уманська зоря» та на офіційному сайті Уманської міської ради в мережі Інтернет за адресою: www.uman-rada.qov.ua в розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту рішення приймаються в письмовому вигляді протягом одного місяця з дня опублікування регуляторного акта за адресою: КП «Уманьводоканал»20300, м. Умань, вул.М.Залізняка 16, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., телефон (04744)    3-84-49  факс 3-84-49.

Проект  рішення виконавчого комітету «Про затвердження Правил приймання стічних вод підприємств в систему каналізації м. Умань» (додається).           

Аналіз регуляторного впливу  (додається)».   

Головний інженер КП «Уманьводоканал»                                О.В. Ткаченко
Прочитано 1625 разів