Четвер, 14 серпня 2014 09:31

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

 

Зміст проекту: рішення Уманської міської ради «Про встановлення тарифу на проїзд  у міському пасажирському транспорті м.Умань».

Спосіб оприлюднення: проект рішення  та відповідний аналіз регуляторного впливу буде  оприлюднений в газеті «Уманська зоря» та на офіційному сайті Уманської міської ради в мережі Інтернет за адресою: www.uman-rada.qov.ua в розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до вищевказаного проекту рішення приймаються в письмовому вигляді протягом одного місяця з дня опублікування регуляторного акта за адресою: 20300, м. Умань, площа Леніна 1, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., телефон (04744) 3-72-78, факс 3-30-63.»

 

 

- «Проект рішення Уманської міської ради

«Про встановлення тарифу на проїзд у міському пасажирському транспорті м.Умань» (додається);

- Аналіз регуляторного впдиву до проекту рішення Уманської міської ради «Про встановлення тарифу на проїзд у міському пасажирському транспорті м.Умань» (додається).

Прочитано 1513 разів