Четвер, 20 листопада 2014 15:32

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно до статей 9,13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, відділ охорони здоров’я  Уманської міської ради  повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту   " Про встановлення тарифів на основні платні медичні послуги, які надаються лікувально-профілактичними закладами охорони здоров’я  міста»

Головний розробник проекту: міський відділ охорони здоров’я Уманської міської ради, КП «Уманська міська лікарня»

Зазначений проект з аналізом регуляторного впливу  розміщено в мережі Інтернет на веб-сайті: uman-rada.gov.ua

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються: в письмовому вигляді протягом місяця з дня опублікування  на адресу:

міського відділу охорони здоров’я, за адресою: 20300, м.Умань, вул. Жовтневої революції, 1, тел. 3-33-17, Е-mail mzv@ mediat.com.ua;

КП «Уманська міська лікарня, за адресою: 20300, м. Умань, вул. Шевченка, 50, тел.3-27-75, Е-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;

Виконавчий комітет Уманської міської ради, за адресою:20300 м. Умань, вул. Площа Леніна, 1,    тел. 3-30-63,  Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Рішення та аналіз регуляторного впливу з додатками (завантажити)

Начальник  відділу охорони здоров’я

Уманської міської ради                                                       Ю.Є. Пальчак

 

 

Прочитано 1413 разів