Вівторок, 17 грудня 2013 14:20

Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік

У М А Н С Ь К А    М І С Ь К А   Р А Д А

VI СКЛИКАННЯ
44 СЕСІЯ
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

13.12.2013 р. №3.1-44/6

Про затвердження плану діяльності 
з підготовки проектів регуляторних 
актів на 2014 рік

Відповідно до пункту 7 частини першої статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 7, 32 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, на пропозицію управлінь, служб і відділів міської ради та виконкому,  з метою планування діяльності міської ради з прийняття рішень, направлених на регулювання господарських відносин на території міста Умань, а також адміністративних відносин між регуляторними органами та суб'єктами господарювання,

міська рада    ВИРІШИЛА:
1. Затвердити  план діяльності Уманської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік  (додається).
2. Секретарю ради Ковалю В.М., відділу інформаційного забезпечення (Безязиченко Р.П.) оприлюднити рішення в газеті «Уманська зоря» та на веб-сайті міської ради протягом 10 днів після затвердження.
3. Керівникам структурних підрозділів  міської ради та виконкому при розробці регуляторного акта, не передбаченого Планом, затвердженим пунктом 1 цього рішення, вносити відповідні зміни не пізніше десяти робочих днів з дня початку підготовки такого проекту відповідно до вимог статті 7 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”.
4. Постійній комісії міської ради з питань розвитку виробництва, підприємництва, інвестиційної та зовнішньоекономічної політики (Цебрій О.В.) забезпечити підготовку експертних висновків щодо регуляторного впливу проектів регуляторних актів, про відповідність  вимогам статей 4 та 8 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань розвитку виробництва, підприємництва, інвестиційної та зовнішньоекономічної політики (Цебрій О.В.) та заступників міського голови згідно з напрямами їх діяльності.                

Міський голова                                                                     Ю.І.Бодров

Прочитано 1285 разів