Понеділок, 26 вересня 2016 12:57

“Повідомлення про доповнення Плану діяльності Уманської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік”

            Відповідно до статті 7 Закону України “Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності” оприлюднюємо доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік, затверджене рішенням Уманської міської ради від 03.12.2015 року № 2.2-2/7 зі змінами, внесеними рішенням Уманської міської ради від 23.09.2016р. № 3.6-17/7:

 

 

 

Вид і назва проекту

 

Мета прийняття

Строки підготовки проектів

Відповідальні за

розробку

16. Рішення міської ради “Про затвердження нової редакції Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою” З метою удосконалення процедури проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою

ІV

квартал 2016 року

Відділ з управління

комунальним майном Уманської міської ради

17. Рішення міської ради “Про затвердження Порядку пайової участі замовників у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Умань в новій редакції” Виконання статті 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»

ІІ

 півріччя 2016 року

Відділ капітального будівництва Уманської міської ради
18. Рішення міської ради “Про впорядкування продажу пива, слабоалкогольних та алкогольних напоїв в роздрібній торгівельній мережі міста”

Впорядкувати продаж алкогольних напоїв в місті з 22 год 00хв

до 08 год 00 хв.

Обмеження шкідливого впливу споживання, зокрема, алкогольних напоїв. Пропаганда здорового способу життя, вільного від споживання алкогольних напоїв, охорона фізичного здоров’я людини.

ІІ

 півріччя 2016 року

Юридичний відділ виконавчого комітету Уманської міської ради
19.

Рішення міської ради “Про затвердження  Правил

паркування транспортних

засобів у м. Умань”

З метою впорядкування організації паркування транспортних засобів на території міста Умань

IV

квартал

2016 року

Відділ економічного розвитку та відділ житлово-комунального господарства
20.

Рішення міської ради

«Про затвердження тарифів на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів у м.Умань”

З метою встановлення тарифів на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів в м.Умань

IV

квартал

2016 року

Відділ економічного розвитку та відділ житлово-комунального господарства

Секретар міської ради Кирилюк Л.М.”

 

 

 

 

 

 

Прочитано 1693 разів