П'ятниця, 15 листопада 2019 16:25

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта з метою одержання пропозицій і зауважень від юридичних та фізичнихосіб

gerbВідповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 № 1160-IV, повідомляємо про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 № 1160-IV, повідомляємо про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення виконавчого комітету Уманської міської ради «Правила приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення м. Умань» та аналізу регуляторного впливу даного рішення.

Проєкт регуляторного акта розроблено відповідно до підпункту 5 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення та Порядку визначення розміру плати, що справляється за понаднормативні скиди стічних вод до систем централізованого водовідведення, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від

01.12.2017 р.  № 316, з метою визначення порядку користування системою централізованого водовідведення м. Умань та очистки стічних вод комунальним підприємством «Уманьводоканал» Уманської міської ради.

Стислий виклад змісту проєкту: правила поширюються на підприємство водопровідно-каналізаційного господарства, що провадить на території м. Умань господарську діяльність з централізованого водопостачання та водовідведення та на всі підприємства, установи, організації незалежно від форм власності й відомчої належності, а також фізичних осіб – підприємців, які скидають свої стічні води в систему каналізації м. Умань, у тому числі – через системи водовідведення (каналізації) основних споживачів.

Основними цілями здійснення місцевого регулювання господарських відносин, які виникають у процесі надання послуг з водовідведення, є:

- запобігання порушень у роботі мереж і споруд каналізації;

- підвищення ефективності роботи цих споруд і безпеки їхньої експлуатації;

- забезпечення охорони навколишнього природного середовища від забруднення скидами стічних вод підприємств.

Спосіб оприлюднення: проєкт рішення виконавчого комітету Уманської міської ради та відповідний аналіз регуляторного впливу оприлюднено в громадсько-політичному тижневику «Уманська зоря», в мережі Інтернет на офіційному сайті Уманської міської ради за адресою:http://uman-rada.gov.ua/, в розділі «Регуляторна діяльність», рубриці «Оприлюднення проєктів регуляторних актів та аналізу регуляторного впливу» та на офіційному сайті КП «Уманьводоканал» Уманської міської ради за адресою: https://www.abon.com.ua.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проєкту рішення приймають протягом місяця з дня оприлюднення регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу, у письмовому вигляді за адресою: пл. Соборності,1, м. Умань,20300, та в електронному вигляді за адресою:uman-vikonkom@ukr.net.

 

Прочитано 777 разів