П'ятниця, 13 лютого 2015 15:02

Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акта

Назва регуляторного акту: рішення міської ради «Про затвердження Порядку встановлення тарифів на надання ритуальних послуг в м. Умань» від 31.01.2014р. №3.14-48/6.

Цілі прийняття акту:
1. Забезпечення дотримання вимог діючого законодавства щодо формування цін (тарифів) на ритуальні послуги.
2. Забезпечення надходжень до бюджету міста на виконання власних повноважень.
3. Забезпечення підвищення рівня економічного обґрунтування цін.
4. Відкритість процедури, прозорість дій органу місцевого самоврядування при прийнятті цін (тарифів) на ритуальні послуги.

Виконавець заходів з відстеження: відділ житлово-комунального господарства Уманської міської ради, УКП «Комунальник».
Тип відстеження: базове.

Строк виконання заходів з відстеження: січень 2015 року.
Методи одержання результатів відстеження: статистичний.

Дані, на основі яких відстежувалася результативність, способи одержання даних: Проведення моніторингу результатів регуляторного акту буде здійснюватись за наступними показниками: - тривалість процедури розгляду розрахунків економічно обґрунтованих витрат для встановлення тарифів (днів); - кількість звернень суб'єктів господарювання з питань встановлення тарифів. Використовуються дані відділів, управлінь.
Кількісні та якісні значення показників результативності регуляторного акту: Протягом дії зазначеного рішення суб’єкти господарювання до виконавчого комітету Уманської міської ради з заявою про встановлення чи необхідність перегляду тарифів на надання ритуальних послуг в м. Умань не зверталися.

Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей. Прийняття регуляторного акта упорядкувало відносини між органом виконавчої влади місцевого самоврядування і суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність на ринку ритуальних послуг. В подальшому оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначеної мети буде здійснюватися під час проведення повторного та періодичного відстежень.

Начальник відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради         С.В.Назаров
Прочитано 1700 разів