П'ятниця, 05 жовтня 2012 14:29

Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акту – Рішення № 3 виконавчого комітету Уманської міської ради від 12.01.2012р. «Про додаткові гарантії зайнятості для окремих категорій громадян на 2012рік»

1.      Вид та назва регуляторного акта
Рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 12.01.2012 р. № 3 «Про додаткові гарантії зайнятості для окремих категорій громадян на 2012 рік»

2.      Назва виконавця заходів відстеження
Уманський міський центр зайнятості.

3.      Цілі прийняття акта
Реалізація норми ст.5 Закону України “Про зайнятість населення”, продовження реалізації Програми  зайнятості населення міста, а саме: захист безробітних громадян та їх сімей від негативних наслідків безробіття, які потребують соціального захисту і нездатні на рівних умовах конкурувати на ринку праці та забезпечення зайнятості заходів щодо поліпшення ситуації на ринку праці.

4.      Строк виконання заходів з відстеження 
З 1 вересня 2012 по 30 вересня 2012 року

5.      Тип відстеження
Базове відстеження.

 6.      Методи одержання результатів відстеження, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержання даних
Встановлення кількісних та якісних значень показників результативності регуляторного акта  з використанням  інформації підприємств, установ, організацій для працевлаштування осіб які потребують соціального захисту.

7.      Дані та припущення, на основі яких відстежувалися результативність, а також способи одержання даних
Для відстеження  результативності регуляторного акту використовувався перелік підприємств, організацій, установ району та нормативи робочих місць, призначених для працевлаштування осіб, які потребують соціального захисту та нездатні на рівних конкурувати на ринку праці.

8.      Кількісні та якісні значення показників результативності акта
 За період відстеження міським центром зайнятості на заброньовані робочі місця працевлаштовану 29 безробітних, з числа громадян, які потребують соціального захисту і не здатні на рівних конкурувати на ринку праці, з них:

- жінки з дітьми до 6 років та одинокі матері з дітьми до 14 років та дітьми-інвалідами – 12;

- молодь, яка закінчила або припинила навчання у середніх загальноосвітніх школах, професійно-технічних або вищих навчальних закладах та якій надається перше робоче місце –3;

- особи передпенсійного віку – 12;

- діти-сироти, що залишились без батьківського піклування – 1:

- особи, звільнені після відбуття покарання або примусового лікування – 1.


  1. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей
В результаті реалізації регуляторного акту досягнуті такі основні цілі:

- виконуються основні вимоги Закону України “Про зайнятість населення” щодо надання додаткових гарантій працевлаштування працездатних громадян у працездатному віці, які потребують соціального захисту і не здатні на рівних конкурувати на ринку праці;

- забезпечено надання додаткових гарантій щодо працевлаштування 29 соціально незахищених громадян.
Прочитано 2038 разів