П'ятниця, 05 жовтня 2012 14:27

Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акту – Рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 23.12.2011р. № 538 „Про організацію оплачуваних громадських робіт на 2012р.”

1. Вид та назва регуляторного акта

Рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 23.12.2011 року № 583 “Про організацію оплачуваних громадських робіт на 2012 рік”.
 
2. Назва виконавця заходів з відстеження результативності
Уманський міський центр зайнятості.

    

3. Цілі прийняття акта.

Основними цілями прийняття рішення виконавчого комітету є:
Працевлаштування в 2012 році 1490 безробітних громадян на тимчасові оплачувані громадські роботи за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, коштів підприємств, для яких ці роботи виконуються та коштів місцевого бюджету.


4. Строк виконання заходів з відстеження результативності
З 01.07.2012 року  по  31.07.2012 року.

5.  Тип відстеження.
Базове  відстеження.
 
6.  Метод одержання результатів відстеження результативності.

      Для проведення  базового  відстеження використовувався аналіз статистичної звітності міського центру зайнятості.

 
7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержання даних
 

Звіт керівників підприємств, установ, організацій міста на яких організовувались оплачувані громадські роботи щодо проведення таких робіт та раціонального використання коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. 

8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта

За 6 місяців 2012 року взяли участь у громадських роботах 815 осіб, що є значним показником для тимчасової зайнятості безробітних. 

При організації оплачуваних громадських робіт відбувається соціальний розвиток міста, до тимчасової зайнятості залучаються безробітні громадяни, які перебувають на обліку у центрі зайнятості, виконання даних робіт не потребують спеціальної професійної підготовки.

9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей

 Рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 2312.2011р. № 538 “Про організацію оплачуваних громадських робіт на 2012 рік” забезпечує вирішення питання поліпшення життєвих умов та матеріального становища громадян, які втратили роботу і заробіток і перебувають на обліку в центрі зайнятості як безробітні в період пошуку постійної підходящої роботи, організація суспільно-корисно спрямованих видів робіт для сприяння соціального розвитку міста.
Прочитано 1926 разів