Понеділок, 02 березня 2015 18:42

Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Індустріальна, 14-А

a-rish-ses
_____________ № _________

Про продаж земельної ділянки

несільськогосподарського
призначення шляхом викупу
за адресою: вул. Індустріальна, 14-А

Відповідно до пункту 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні”, пункту б статті 12, підпункту а пункту 1 статті 81, статті 128 Земельного кодексу України, розглянувши клопотання ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕКСПРЕС-СЕРВІС» про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою:     вул. Індустріальна, 14-А, яка перебуває в їхньому користуванні на умовах оренди згідно рішення Уманської міської ради від 18.03.2010 року  № 4.15-56/5, договору оренди землі, зареєстрованого 27.05.2010 року в Уманському міськрайонному відділі Черкаської регіональної філії ДП «Центр ДЗК при ДЗК України» та додаткової угоди до договору оренди землі, зареєстрованої 24.12.2014 року в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно,

міська рада ВИРІШИЛА:

 1. Продати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕКСПРЕС-СЕРВІС» земельну ділянку несільськогосподарського призначення за адресою: вул. Індустріальна, 14-А площею 0,3340 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (виробництво тари та піддонів).

 2. Затвердити оціночну вартість земельної ділянки в сумі    81 300 гривень (вісімдесят одна тисяча триста гривень) з розрахунку 24,34 гривень за один метр квадратний відповідно до висновку оцінювача про ринкову вартість земельної ділянки несільськогосподарського призначення від 24.02.2015 року.

3. Затвердити для ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕКСПРЕС-СЕРВІС» ціну продажу земельної  ділянки площею 0,3340 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (виробництво тари та піддонів) за адресою: вул. Індустріальна, 14-А в сумі 81 300 гривень (вісімдесят одна тисяча триста гривень) з врахуванням сплаченого авансового внеску в розмірі 21 720,02 гривень.

4. Затвердити умови Договору купівлі-продажу земельної ділянки, зазначені в пункті 1 рішення, передбачивши укладення Договору купівлі-продажу протягом трьох місяців з моменту прийняття рішення міською радою та оплату за придбану земельну ділянку не пізніше трьох днів з моменту підписання Сторонами Договору.

  5. Доручити секретарю міської ради Цебрію О.В. укласти від імені міської ради Договір купівлі-продажу земельної ділянки, а також оформити інші, необхідні для цього документи.

  6. Припинити дію договору оренди земельної ділянки та додаткової угоди до договору оренди землі ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕКСПРЕС-СЕРВІС» після укладання договору купівлі-продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

 7.Зобов‘язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕКСПРЕС-СЕРВІС» після укладання договору купівлі-продажу земельної ділянки здійснити дії щодо реєстрації припинення права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

 8. Управлінню Держземагентства в Уманському районі  внести відповідні зміни в облікові документи землекористувача.

9. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (Подольський А.І.).

 

В.о. міського голови,
секретар міської ради                                                                        О.В. Цебрій

 

ПОГОДЖЕНО

Перший  заступник
міського голови                                                                               С.Л. Клочко

Начальник загального відділу                                                            Т.В. Лапіна

Начальник юридичного відділу                                                           А.М. Гришак

Начальник відділу з питань
земельних відносин                                                                          Л.М. Тарасюк

Голова постійної комісії з питань
регулювання земельних відносин
і охорони навколишнього   
природного середовища                                                                  А.І.Подольський 

ПІДГОТОВЛЕНО

Головний спеціаліст відділу
з питань земельних відносин                                                             О.П.Скакун

Прочитано 1202 разів