П'ятниця, 23 жовтня 2015 13:27

16 жовтня 2015 року № 2.3-77/6 - Про Порядок використання коштів міського бюджету на часткову компенсацію відсоткової ставки за кредитами банків у 2015 році

 

a gerb

У М А Н С Ь К А    М І С Ь К А   Р А Д А

VI скликання

77 сесія

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

16 жовтня 2015 року № 2.3-77/6

Про Порядок використання коштів

міського бюджету на часткову

компенсацію відсоткової ставки за

кредитами банків у 2015 році

         Відповідно до підпункту 22 частини першої статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рішення міської ради від 17.09.2015р. № 4.2-74/6 “Про внесення змін до рішення міської ради від 30.01.2015 р. №1-66/6 “Про програму економічного та соціального розвитку м.Умань на 2015 рік”, з метою стимулювання населення до енергоощадних заходів,

міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити порядок використання коштів міського бюджету на

часткову компенсацію відсоткової ставки за кредитами банків у 2015 році (додається).

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника

міського голови Клочка С.Л., начальника відділу житлово-комунального господарства міської ради Назарова С.В. та постійну комісію міської ради з  питань планування, бюджету і фінансів (Добринін Л.З.).

В.о. міського голови,

секретар міської ради                                                                   О.В.Цебрій

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення міської ради

  “16” жовтня 2015 р.№ 2.3-77/6

     

ПОРЯДОК

використання коштів міського бюджету на часткову

компенсацію відсоткової ставки за кредитами банків у 2015 році

         1. Цей Порядок визначає механізм використання коштів міського бюджету на впровадження енергоефективного обладнання, технологій, матеріалів і проведення відповідних робіт (далі – енергоефективні заходи) відповідно до Програми економічного і соціального розвитку м.Умань на 2015 рік (далі – Програма), затвердженої рішенням міської ради від 30.01.2015р. № 1-66/6 із змінами внесеними рішенням міської ради від 17.09.2015 р. № 4.2-74/6.

         2. Головним розпорядником бюджетних коштів та координатором Програми є відділ житлово-комунального господарства.

         3. Фінансування заходів щодо стимулювання населення до впровадження енергоефективних заходів здійснюється шляхом компенсації відсоткової ставки  за користування кредитами, отриманими фізичними особами у кредитно-фінансових установах. Компенсація 5 відсотків визначеного розміру відсотків за користування кредитами, отриманими фізичними особами у кредитно-фінансових установах на впровадження енергоефективного обладнання, технологій, матеріалів і впровадження відповідних робіт.

        4. Фінансове управління міської ради забезпечує фінансування на відшкодування кредитно-фінансовим установами частки відсоткової ставки за кредитами фізичних осіб на впровадження енергоефективних заходів на безповоротній основі згідно з договором про співробітництво, укладеним між виконавчим комітетом міської ради  та кредитно-фінансовою установою та перерахування бюджетних коштів, що підлягають відшкодуванню позичальникам, на рахунки відповідної кредитно – фінансової установи для погашення частки відсотків у визначеному розмірі за користування кредитами.

        5. Відділу житлово-комунального господарства міської ради щомісячно до 5 числа готувати звіт, що містить реєстр позичальників, які отримали кредити, впроваджені енергоефективні заходи, їх вартість та характеристику, обсяги коштів місцевого бюджету, фактично перерахованих на часткову компенсацію відсоткової ставки для інформування управління житлово-комунального господарства Черкаської обласної державної адміністрації.

В.о. міського голови,

секретар міської ради                                                            О.В.Цебрій

Прочитано 982 разів