Вівторок, 26 січня 2016 16:31

21 січня 2016 року№ 3.4-4/7 - Про передачу майна з балансу КП «ВЖ РЕУ №2» на баланс виконавчого комітету Уманської міської ради

 

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

VІІ скликання

4 сесія

Р І Ш Е Н Н Я

21 січня 2016 року№ 3.4-4/7

Про передачу майна з балансу

КП «ВЖ РЕУ №2» на баланс

виконавчого комітету Уманської міської ради

Відповідно до частин першої та п’ятої статті 16, частини першої статті 59, частини п’ятої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок закріплення майна, що є власністю територіальної громади міста Умань за підприємствами, установами, організаціями на правах господарського відання або оперативного управління, затвердженого  рішенням  Уманської  міської  ради  від  30.05.2007  року №3.9-20/5, з метою забезпечення функціонування відділів та управлінь міської ради,

міська рада ВИРІШИЛА:

1. Передати з балансу комунального підприємства «Уманське виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне управління №2» на баланс виконавчого комітету Уманської міської ради та закріпити на праві оперативного управління майно міської комунальної власності: нежитлові приміщення першого  та  другого  поверхів  адміністративної будівлі  за  адресою:  м. Умань,  вул. Коломенська, 3а, загальною площею 461,9 кв. м. та нежитлові приміщення виробничої будівлі за адресою: м. Умань, вул.Коломенська,3 площею 15,5 кв.м.

2. КП «ВЖ РЕУ №2» передати, відповідно до вимог чинного законодавства, виконавчому комітету міської ради майно згідно акта приймання-передавання.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Клочка С.Л. та постійну комісію з питань управління комунальною власністю (Панчук В.В.).

Міський голова                                                                             О.В. Цебрій

 

Прочитано 1098 разів