Середа, 10 червня 2015 12:36

13 травня 2015р. № 131 - Про призначення С****** опікуном над дитиною-сиротою С********* та її майном

13 травня 2015р. № 131

 
a-rishennia
13 травня 2015р. № 131

Про призначення С******
опікуном  над дитиною-сиротою
С********* та її майном

  Відповідно до підпункту 4 пункту „б” частини першої статті 34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 11 Закону України „Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування”, пунктів 42, 57 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», розглянувши заяву громадянки С*********** та клопотання комісії з питань захисту прав дитини,

виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:
  
1. Призначити опікуном **********, 20.03.1956 року народження, яка проживає за адресою: вул.***********,  м. Умань, над дитиною-сиротою **********, 06.10.2008 року народження, та її майном, надавши їй право вирішувати всі питання, що стосуються захисту прав та інтересів підопічної згідно чинного законодавства.

2. Зобов’язати ************* виконувати обов’язки опікуна згідно вимог законодавства, вживати заходів до захисту цивільних прав та інтересів підопічної.

3.Службі у справах дітей Уманської міської ради (Декарчук О.С.) забезпечувати контроль за умовами проживання і виховання С******* в сім’ї С**********.

4. Управлінню праці та соціального захисту населення Уманської міської ради (Кучер Г.М.) забезпечувати нарахування призначень і виплату державної соціальної допомоги на підопічну дитину, здійснювати соціальний супровід дитини   (за потребою) та сприяти її безкоштовному оздоровленню.

5. КП «Уманська міська лікарня» (Мироненко В.І.), Уманській дитячій міській лікарні (Григоренко І.М.) забезпечувати медичний огляд дитини двічі на рік та здійснення диспансерного нагляду за нею.

6. Відділу освіти Уманської міської ради (Ходаківська Н.В.) забезпечувати реалізацію права підопічної дитини на здобуття дошкільної та повної загальної середньої освіти та розвитку його творчих здібностей, а у разі потреби, вирішення питання індивідуального навчання.

7. Управлінню праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, КП «Уманська міська лікарня», Уманській дитячій міській лікарні, відділу освіти Уманської міської ради, сектору кримінальної міліції у справах дітей Уманського МВ УМВС України в Черкаській області подавати службі у справах дітей Уманської міської ради щорічно до 25 грудня інформацію про стан утримання, умови проживання та виховання дитини в сім’ї.

8.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Кирилюк Л.М., начальника служби у справах дітей Уманської міської ради Декарчука О.С.

В.о. міського голови,
секретар міської ради                                                          О.В. Цебрій            

Секретар виконавчого комітету                                          Л.П. Плотнікова

 

 

 

 

 

 

Прочитано 989 разів