Середа, 20 січня 2016 14:33

10 грудня 2015р. № 343 - Про технічне забезпечення економічного відділу Уманської міської ради

 

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

10 грудня 2015р. № 343

Про технічне забезпечення

економічного відділу

Уманської міської ради

   
           Відповідно  до статті 40,  частини четвертої статті 61 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 23 Бюджетного кодексу України, рішення  виконавчого комітету від 27.09.2012 року № 301 «Про затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів міськими автобусними маршрутами та Порядку проведення конкурсу» із змінами, з метою якісного технічного забезпечення проведення конкурсу з перевезення пасажирів міськими автобусними маршрутами, беручи до уваги акти обстеження комп’ютерної техніки,

виконавчий комітет міської ради   ВИРІШИВ:


          1.Дозволити  виконавчому  комітету Уманської міської ради  придбати   персональний комп’ютер в кількості 2 штуки на загальну суму 14680,00 (чотирнадцять тисяч шістсот вісімдесят) гривень, багатофункціональний пристрій  в кількості 1 штука на загальну суму 3630,00 (три тисячі шістсот тридцять) гривень та  блок безперебійного живлення  в кількості 2 штуки на загальну суму 2110,00 (Дві тисячі сто десять) гривень для технічного забезпечення економічного відділу Уманської міської ради.

          2. Бухгалтерській  службі виконавчого комітету  Уманської міської ради (Філатова Л.В.) здійснити придбання  за рахунок коштів спеціального фонду, що надійшли за участь  у конкурсі з перевезення пасажирів автобусними маршрутами загального користування в м. Умань, КТКВ 010116 «Органи місцевого самоврядування», КЕКВ 2110 «Предмети, матеріали,обладнання та інвентар» та КЕКВ 3110 «Придбання обладнання і предметів довгострокового користування».

          3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Клочка С.Л. та начальника бухгалтерської служби виконавчого комітету Філатову Л.В.

 Міський голова                                                                         О.В.Цебрій

Секретар виконавчого комітету                                               Л.П.Плотнікова

Прочитано 895 разів