Четвер, 04 лютого 2016 10:58

28 січня 2016р. № 10 - Про стан роботи з письмовими і усними зверненнями громадян у виконавчих органах міської ради в 2015 році

 

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

28 січня 2016р. № 10

Про стан роботи з письмовими

і усними зверненнями громадян

у виконавчих органах міської

ради в 2015 році

          Реалізуючи вимоги Закону України “Про звернення громадян”, з метою безумовного виконання Указу Президента України від 07.02.2008 року  № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», інших нормативно-правових  актів, відповідно до підпункту 1 пункту «б» частини першої статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою подальшого вдосконалення роботи з письмовими і усними зверненнями громадян у виконавчих органах міської ради,

виконавчий комітет  міської ради  ВИРІШИВ :

1. Інформаційно-аналітичну довідку щодо звернень громадян, розглянутих   у виконавчих органах  міської ради  за   2015 рік  взяти до відома (додається).

2.В.о.начальника відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради Харченку В.П.посилити  роботу щодо реагування на підняті в листах громадян питання, кожне колективне та повторне  звернення громадян   розглядати  комісійно з виїздом на місце, із залученням заявників. Проаналізувати причини  збільшення кількості  скарг громадян, вжити конкретних заходів щодо їх усунення.

3. Начальникам управління  праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Кучер Г.М., відділу з питань земельних відносин Уманської міської ради Тарасюк Л.М. активізувати інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення, зокрема, з питань призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, надання матеріальної допомоги, земельного законодавства.

4.Керівникам управлінь і  відділів Уманської міської ради та  виконавчого комітету тримати на постійному контролі виконання Указу Президента України від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», розпорядження Черкаської облдержадміністрації від 05.03.2008 №55 «Про заходи щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення», зокрема  в частині організації особистих прийомів громадян, забезпечувати всебічний, неупереджений розгляд звернень громадян та вживати заходів щодо позитивного вирішення порушених у них питань.

5. Рішення виконавчого комітету  від 29.01.2015 року №5  «Про стан роботи з письмовими і усними зверненнями громадян у виконавчих органах міської ради в 2014  році» з контролю зняти.

 6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, секретаря виконавчого комітету міської ради  Плотнікову Л.П., начальника загального відділу Лапіну Т.В.

 Перший заступник міського голови                                С.Л.Клочко

                                                               

Заступник міського голови,

секретар виконавчого комітету                                                  Л.П.Плотнікова 

Прочитано 965 разів