Субота, 18 липня 2015 10:06

09 липня 2015р. № 61-р Про перекриття дорожнього руху на вул. Садовій

 

09 липня 2015р.  № 61-р 


 a-rozporyadzennia

09 липня 2015р.  № 61-р

 
Про перекриття дорожнього
руху на вул. Садовій


Відповідно до пункту 20 частини четвертої  статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування  в  Україні»,   з  метою виконання робіт із капітального ремонту вулиць міста та забезпечення безпеки дорожнього руху:

1.Дозволити відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради  (Назаров С.В.) розпочати роботи з капітального ремонту вулиці Садової (на відрізку від вул. Р.Чорного до вул. Радянської) з     12 червня  по 16 червня  2015 р. з обмеженням руху автомобільного транспорту, з 15 червня по 10 липня 2015 року вулиці Леніна (на відрізку від площі Леніна до    вул. Горького), вул. Ж.Революції (на відрізку від вул. Богуна до  вул. Чехова, від  вул. Спінози до   вул. Л.Іскри).

2. Начальнику    відділу  ДАІ з обслуговування м. Умань УМВС України в Черкаській області  Пересуньку В.А. забезпечити   безпеку руху  на вулицях, де будуть проводитися ремонтні роботи.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на відділ       житлово-комунального господарства Уманської міської ради (Назаров С.В.)  та   начальника  відділу  ДАІ з   обслуговування   м. Умань УМВС України в Черкаській області  Пересунька В.А.

 

 

Перший заступник міського голови                                              С.Л.Клочко

    

 

 

 

ПІДГОТОВЛЕНО 

Начальник  відділу житлово-комунального

господарства                                                                                         С.В.Назаров

Прочитано 1035 разів