Середа, 18 листопада 2015 10:23

30 вересня 2015 р. № 96-р Про призначення користувачів Державного реєстру речових прав на нерухоме майно і Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб- підприємців

 

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

30 вересня 2015 р.   № 96-р

Про призначення користувачів

Державного реєстру речових прав на

нерухоме майно і Єдиного державного

реєстру юридичних та фізичних осіб-

підприємців

         Відповідно до пунктів 7, 20 частини четвертої статті 42 Закону України Про  місцеве  самоврядування в  Україні",  пункту  З постанови Кабінету Міністрів України „Деякі питання надання інформації про зареєстровані речові права на нерухоме майно та їх обтяження" від 24 грудня 2014. № 722, у зв'язку із зміною  порядку  надання відомостей  з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Єдиного державного  реєстру юридичних осіб  та фізичних  осіб-підприємців органам державної влади, органам місцевого самоврядування, органам внутрішніх справ, органам прокуратури, органам Служби безпеки України та їх посадовим особам,

         1.Призначити користувачів  Державного  реєстру  речових прав  на нерухоме майно і Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб- підприємців:

         1) Грохольську Світлану Миколаївну, головного спеціаліста у справах дітей Уманської міської ради;

         2) Сідлецьку Наталію Анатоліївну, спеціаліста І категорії юридичного відділу виконавчого комітету Уманської міської ради.

         2.Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря виконавчого комітету Уманської міської ради Плотнікову Л.П.

В.о. міського голови,

секретар міської ради                                                     О.В.Цебрій

 

Прочитано 886 разів