Середа, 18 листопада 2015 10:29

09 жовтня 2015р. № 99-р Про початок опалювального сезону 2015-2016 рр.

 

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 09 жовтня 2015р.  № 99-р

Про початок опалювального

сезону 2015-2016 рр.

Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 12 Закону України "Про теплопостачання", в зв’язку зі зниженням температури зовнішнього повітря, масовими зверненнями громадян міста про невідповідність санітарним нормам температури в житлових приміщеннях та з метою забезпечення нормативного температурного режиму в бюджетних установах, організаціях та житлових будинках міста:

  1. Розпочати   опалювальний сезон 2015-2016 року для   котелень, працюючих на вугіллі, природному газі та закладів соціальної сфери виходячи з кліматичних умов, згідно з будівельними нормами і правилами, нормами санітарного законодавства та іншими нормативними документами при зниженні середньодобової температури   зовнішнього   повітря   протягом   трьох   діб нижче +8° С.
  2. Начальнику ПАТ "Уманьгаз" Мусієнку О.М. відновити газопостачання котелень УКП "УМАНЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО" та котелень бюджетної сфери з 12  жовтня 2015 року.
  3. Директору УКП "УМАНЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"       Гуртовенку Ю.О., начальникам відділів освіти та охорони здоров'я  Уманської міської ради  першочергово виконати пуск систем опалення лікувальних і дошкільних закладів та загальноосвітніх шкіл.
  4. Начальникам        ремонтно-експлуатаційних управлінь пуск систем опалення житлових будинків проводити відповідно до погодженого Уманським комунальним підприємством "УМАНЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО" графіка.
  5. УКП   "УМАНЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО" (Гуртовенко Ю.О.) нарахування за спожиту теплову енергію проводити згідно фактичного надання теплової енергії споживачу.
  6. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Перший заступник

міського голови                                                          С.Л. Клочко

 

Прочитано 1014 разів