Четвер, 14 січня 2016 17:10

20 листопада 2015р. № 112-р Про організацію торговельного обслуговування мешканців та гостей міста в передсвяткові дні зустрічі Нового 2016 року та Різдвяних свят

 

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 20 листопада 2015р. № 112-р

Про організацію торговельного обслуговування мешканців та гостей міста в передсвяткові дні зустрічі Нового 2016 року та Різдвяних свят

                  Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42, підпункту 8 пункту "а" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", з метою належного обслуговування мешканців та гостей  міста ялинками, ялинковими та карнавальними прикрасами в передсвяткові дні зустрічі Нового 2016 року та Різдвяних свят:

         1.Організувати з 01 по  31 грудня 2015р.  новорічну ярмарку з продажу штучних ялинок, новорічних прикрас, карнавальних костюмів за адресою: вул.Жовтневої революції,2 біля міського Будинку культури  та погодити режим роботи з 9.00 год. до 19.00 год., організатор ярмарку Мальченко Алла Іванівна.

         2.Торгівлю натуральними ялинками організувати за адресами:   вул. Жовтневої революції,2, Тищика,8,  Тищика, 23, Залізнична,14,  площа Ленінського Комсомолу,1, вул. Радянська, 47 (колгоспний ринок) за умов наявності супровідних документів та спеціального електронного маркування (чипів), в яких закодована інформація про легальну вирубку хвойних дерев.

         3.Рекомендувати учасникам передсвяткової торгівлі утримувати територію в належному санітарному стані та заключити договори з Уманським комунальним підприємством «Комунальник» щодо пайової участі в утримані об’єктів благоустрою за вказаними адресами.

         4.Рекомендувати  Уманському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області  (Школенко В.А.) посилити контроль щодо правопорядку в місті в період новорічних та різдвяних свят, недопущення стихійної торгівлі ялинковою продукцією в невстановлених місцях та дотримання суб’єктами підприємницької діяльності діючого законодавства при торгівлі піротехнічними засобами.

         5. Начальнику торгового відділу (Листопад Л.М.) провести роботу з керівниками закладів торгівлі та ресторанного господарства  щодо святкового оформлення вітрин , фасадів та інтер’єрів власних та орендованих приміщень до зустрічі Нового року та Різдвяних свят.

         6.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Кирилюк Л.М. та начальника торгового відділу Уманської міської ради Листопад Л.М.

Міський голова                                                                   О.В.Цебрій

 

Прочитано 828 разів