Середа, 30 березня 2016 15:27

23 березня 2016р. № 32-р Про проведення Всеукраїнської весняної акцій «Зробимо Україну чистою разом»

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

Р  О  З  П  О  Р   Я  Д  Ж  Е  Н  Н  Я

23 березня 2016р.  № 32-р

Про проведення

Всеукраїнської весняної акцій

«Зробимо Україну чистою разом»

         Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 30, пункту 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до пріоритетів, затверджених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 1018 «Про схвалення Концепції Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2016 -2020 роки», в рамках Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом» та з метою забезпечення збереження та примноження зелених насаджень, поліпшення естетичного, санітарного стану територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення:

  1. Провести в місті з 01 квітня по 06 травня  2016 року весняну акцію   «Зробимо Україну чистою разом».
  2. Утворити загальноміську комісію з проведення весняної акції «Зробимо Україну чистою разом» та затвердити її склад (додається).

       3. Структурним підрозділам міської ради, керівникам підприємств, організацій, установ, незалежно від  форм власності, навчальних закладів, квартальним комітетам, громадським формуванням та громадянам міста протягом весняних акцій забезпечити своєчасну посадку декоративних та фруктових дерев, кущів, багаторічних квітів на власних, прилеглих та закріплених територіях,  забезпечити виконання заходів з упорядкування, в тому числі, приведення до належного естетичного та санітарного стану вулиць, прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, скверів,  інших об’єктів масового перебування та відпочинку населення.

       4. Засобам масової інформації міста забезпечити широке висвітлення підготовки та проведення весняної акції.

       5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Клочка С.Л. та відділ житлово-комунального господарства Уманської міської ради (Харченко В.П.).

Міський голова                                                                                     О.В. Цебрій

Прочитано 814 разів