Середа, 29 березня 2023 08:38

Для організацій громадянського суспільства проєкт «Enroot Resilience» від Європейського Союзу

Проект «Enroot Resilience» ДЛЯ МОЛОДІ

Наша мета – допомогти українській молоді та представникам ОГС в укоріненні стійкості та організаційному зростанню, ділячись кращими практиками, інструментами та методами, які використовують українські ОГС та ініціативи. Нинішня ситуація в Україні вимагає інноваційних та ефективних рішень, тож ми прагнемо підтримувати молодих активістів та молодіжні ОГС у створенні позитивних змін у їхніх громадах.

Запрошуємо представників громадські організації та ініціатив взяти участь у цьому цікавому проєкті. Вибрані інструменти та методи будуть поширені через статті та відеоматеріали. Ми сподіваємось сприяти обміну успішним досвідом та ідеями, а також спільному створенню молоддю нових можливостей для молоді! Перший етап проєкту - це спільні круглі столи для виявлення найкрашіх практик.

Давайте працювати разом, щоб розбудувати стійкість та сталість українських ОГС та ініціатив! Щоб дізнатися більше про те, як взяти участь, будь ласка, заповніть форму https://forms.gle/AhWmNi8mKvrUbQyh6 до 10 квітня 2023 року.
Проєкт «Enroot Resilience» здійснюється за підтримки Європейського Союзу в рамках Стипендіальної програми для лідерів громадянського суспільства країн Східного партнерства Eastern Partnership Eastern Partnership Civil Society Facility

Прочитано 206 разів