Четвер, 20 квітня 2023 14:32

Гранти в рамках Проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я»

Соціальний проект
Міжнародна організація PACT є лідером у розвитку потенціалу організацій та мереж організацій, що їм допомагають.
 
Місія PACT – допомагати створювати в усьому світі сильні громади, які надають людям можливість заробляти на гідне життя, ростити здорові сім’ї та брати участь у демократичних процесах. PACT досягає цього шляхом підвищення організаційного й технічного потенціалу  організацій, коаліцій та мереж, а також через створення зв’язків між урядом, бізнесом і громадянами задля досягнення соціальної, економічної та екологічної справедливості.
 
Мета Проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» (2022-2027 рр.) полягає у зміцненні спроможності Уряду України попереджувати, виявляти та реагувати на загрози громадському здоров’ю, забезпечити виконання критично важливих функцій громадського здоров’я в кризовий період та захистити здоров’я усіх українців, у тому числі вразливих та маргіналізованих груп, а також розширювати та забезпечувати послуги з охорони психічного здоров’я для населення, що зазнало впливу війни. Більш детальний опис за посиланням https://pactukraine.org.ua/sites/default/files/pdf/Activity%20Description_Ukr.pdf
 
Мета конкурсу
 
Метою цього конкурсу є підтримка програм громадського здоров`я на рівні громад, розвиток спроможностей закладів первинної медичної допомоги та організацій громадянського суспільства.
 
Географія конкурсу
 
Проект реалізується у 8-ми областях України: Чернігівська, Київська, Житомирська, Вінницька, Одеська, Тернопільська, Чернівецька, Івано-Франківська. В кожній області діяльність проєкту впроваджується у 2-х громадах.
 
Пріоритет в межах цього грантового конкурсу надаватиметься наступним громадам… 
 
Кінцевий термін подання заявок:
 
30 вересня2023року.
Пакт розглядатиме заявки на регулярній основі.
 
Детальна інформація та заявки у розділі НОВИНИ на платформі granty.org.ua
Прочитано 165 разів