Вівторок, 28 лютого 2017 11:52

«Х Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність. Відновлювана енергетика – 2017»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Х Міжнародна спеціалізована виставка «ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ. ВІДНОВЛЮВАНА ЕНЕРГЕТИКА – 2017» – ключова подія на території України в сфері ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів, відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива відбудеться в м. Київ 7-9 листопада 2017 року на найбільшому в Україні міжнародному виставковому майданчику.

Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр», за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України (Держенергоефективності).

Наша країна має вражаючий потенціал ринку регенеративної енергії і «зелених» проектів та має одну з найпрогресивніших законодавчих баз у сфері відновлюваної енергетики, що містить економічні преференції. За оцінками експертів, Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність» викликає величезний інтерес у професійного співтовариства, інвесторів і самого широкого кола фахівців.

Місце проведення: Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна».

Контакти:

тел.: (044) 201-1166, 2016-8786,

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Прочитано 1650 разів