П'ятниця, 31 травня 2019 09:16

Інформація Уманської міської ради щодо оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для проведення незалежної оцінки об'єктів міської комунальної власності

Назва об¢єкта: земельна ділянка площею 0,2038 га;

Цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об′єкта міської комунальної власності, що приватизується шляхом викупу.

Місцезнаходження об′єкта: Черкаська обл., м. Умань, вул. Небесної сотні, 32.

Підстава: рішення Уманської міської ради від 16.04.2019 року № 2.16-61/7.

 

Назва об¢єкта: земельна ділянка площею 0,6311 га;

Цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для будівництва цеху з виробництва метало-пластикових конструкцій, складу будівельних матеріалів, автомийки та кафе).

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об′єкта міської комунальної власності, що приватизується шляхом викупу.

Місцезнаходження об′єкта: Черкаська обл., м. Умань, вул. Індустріальна, 38-Г.

Підстава: рішення Уманської міської ради від 16.04.2019 року № 2.17-61/7.

 

Назва об¢єкта: земельна ділянка площею 0,4295 га;

Цільове призначення: для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об′єкта міської комунальної власності, що приватизується шляхом викупу.

Місцезнаходження об′єкта: Черкаська обл., м. Умань, вул. Індустріальна, 12-Г.

Підстава: рішення Уманської міської ради від 16.04.2019 року № 2.20-61/7.

 

Назва об¢єкта: земельна ділянка площею 0,2404 га;

Цільове призначення: для обслуговування адміністративного будинку.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об′єкта міської комунальної власності для цілей  бухгалтерського обліку.

Місцезнаходження об′єкта: Черкаська обл., м. Умань, вул. Шухевича, 12.

Підстава: стаття Закону України «Про оцінку земель».

Конкурс здійснюється відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 10.06.2011 № 4.20-8/6 (далі – Положення).

Претендентам потрібно подати конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. До підтвердних документів, поданих на конкурс із відбору суб'єктів оціночної діяльності, належать: заява на участь у конкурсі за встановленою формою; копія установчого документа претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна; письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами; копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України; з урахуванням вимог статті 6 Закону України «Про оцінку земель», інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов'язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт у календарних днях.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Конкурсну документацію слід подавати до відділу діловодства, організаційного забезпечення та контролю Уманської міської ради (кімнати № 319, № 322) за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу включно.

Конкурс відбудеться 18.06.2019 о 11:00 в адміністративній будівлі за адресою: Черкаська обл., м. Умань, площа Соборності, 1.

Телефон для довідок (04744) 3-82-75; 3-24-05.

Прочитано 652 разів