Четвер, 13 лютого 2020 14:18

Інформація конкурсної комісії про результати конкурсу з відбору виконавців робіт із землеустрою

Згідно з протоколом засідання комісії з конкурсного відбору виконавців робіт із землеустрою від 04.02.2020 повідомляємо результати конкурсу з відбору виконавців робіт із землеустрою:

  1. Назва об¢єкта та цільове призначення: земельна ділянка за адресою: Черкаська обл., м. Умань, вул. Грушевського, 36/8, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

Комісією прийнято рішення укласти з переможцем конкурсу ФОП Каплуновською О.М., договір про виконання робіт із землеустрою з наступною конкурсною пропозицією: строк виконання робіт 30 днів, вартість послуг 4900 (чотири тисячі дев’ятсот) гривень 44 копійки.

  1. Назва об¢єкта та цільове призначення: земельна ділянка за адресою: Черкаська обл., м. Умань, вул. Костельна, 12, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (для будівництва і обслуговування центру медико-соціальної та професійної реабілітації дітей-інвалідів).

Комісією прийнято рішення укласти з переможцем конкурсу ТОВ «Геодезично-кадастрове бюро оцінки та аукціонів» договір про виконання робіт із землеустрою з наступною конкурсною пропозицією: строк виконання робіт 20 днів, вартість послуг 2828 (дві тисячі вісімсот двадцять вісім) гривень 23 копійки.

  1. Назва об¢єкта та цільове призначення: земельна ділянка за адресою: Черкаська обл., м. Умань, вул. Комарова, 7-Б, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.

Комісією прийнято рішення укласти з переможцем конкурсу ТОВ «Геодезично-кадастрове бюро оцінки та аукціонів» договір про виконання робіт із землеустрою з наступною конкурсною пропозицією: строк виконання робіт 20 днів, вартість послуг 3213 (три тисячі двісті тринадцять) гривень 93 копійки.

  1. Назва об¢єкта та цільове призначення: земельна ділянка за адресою: Черкаська обл., м. Умань, вул. Республіканська, 1/13, для обслуговування існуючих побутових та господарських приміщень.

Комісією прийнято рішення укласти з переможцем конкурсу ТОВ «Геодезично-кадастрове бюро оцінки та аукціонів» договір про виконання робіт із землеустрою з наступною конкурсною пропозицією: строк виконання робіт 20 днів, вартість послуг 2627 (дві тисячі шістсот двадцять сім) гривень 59 копійок.

  1. Назва об¢єкта та цільове призначення: земельна ділянка за адресою: Черкаська обл., м. Умань, вул. Мічуріна, 7, для обслуговування існуючих побутових та господарських приміщень.

Комісією прийнято рішення укласти з переможцем конкурсу ФОП Каплуновською О.М., договір про виконання робіт із землеустрою з наступною конкурсною пропозицією: строк виконання робіт 30 днів, вартість послуг 4163 (чотири тисячі сто шістдесят три) гривні 47 копійок.

  1. Назва об¢єкта та цільове призначення: земельна ділянка за адресою: Черкаська обл., м. Умань, вул. Інтернаціональна, 4-Д, для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури.

Комісією прийнято рішення укласти з переможцем конкурсу ТОВ «Геодезично-кадастрове бюро оцінки та аукціонів» договір про виконання робіт із землеустрою з наступною конкурсною пропозицією: строк виконання робіт 20 днів, вартість послуг 3497 (три тисячі чотириста дев’яносто сім) гривень 35 копійок.

  1. Назва об¢єкта та цільове призначення: земельна ділянка за адресою: Черкаська обл., м. Умань, вул. Мала садова, 10, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

Комісією прийнято рішення укласти з переможцем конкурсу ФОП Каплуновською О.М. договір про виконання робіт із землеустрою з наступною конкурсною пропозицією: строк виконання робіт 30 днів, вартість послуг 1801 (одна тисяча вісімсот одна) гривня 36 копійок.

Прочитано 562 разів