Вівторок, 19 жовтня 2021 11:32

Інформація Уманської міської ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності з метою переоцінки майна для прийняття управлінських рішень

1. Назва об’єкта: нежитлові приміщення (спортивна зала), площею 269,0 кв. м.

Місцезнаходження об’єкта: Черкаська обл., м. Умань, вул. Незалежності, 69/20.

Мета проведення незалежної оцінки об’єкта: визначення вартості для цілей оренди.

Підстава: ст. 8 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», ст. 7 Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

 

Усі витрати фізичних, юридичних осіб пов’язані з проведенням незалежної оцінки об’єкта покладаються на орендаря цього об’єкта.

Конкурс здійснюється відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 10.06.2011 № 4.20-8/6.

Претендентам потрібно подати конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

До підтвердних документів, поданих на конкурс із відбору суб'єктів оціночної діяльності, належать:

заява на участь у конкурсі за встановленою формою;

копія установчого документа претендента;

копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки тапідписання звіту про оцінку майна;

письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залученопретендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами;

копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України, та копія ліцензії на виконання землеоціночних робіт, видана центральниморганом виконавчої влади з питань земельних ресурсів (у разі оцінки об'єкта приватизації разом із земельною ділянкою, на якій вінрозташований);

інформаціяпропретендента (документ,який містить відомостіпро претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляцію витрат, повʼязаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт у календарних днях.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Конкурсну документацію слід подавати до відділу діловодства, організаційного забезпечення та контролю Уманської міської ради (кабінети №319 для юридичних осіб, №322 для фізичних осіб) за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу включно. Конкурсна документація подається протягом такого часу: понеділок-четвер з 08:00 до 16:00; п’ятниця з 08:00 до 15:00.

Конкурс відбудеться 08 листопада 2021 року в адміністративній будівлі за адресою: Черкаська обл., м. Умань, пл. Соборності, 1.

Телефон для довідок (04744) 3-82-75; 3-24-05.

Прочитано 387 разів