Вівторок, 19 жовтня 2021 11:33

Інформація Уманської міської ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

  1. Умань, вул. Володимира Мономаха.

Цільове призначення земельної ділянки: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Підстава для проведення робіт із землеустрою: рішення Уманської міської ради від 09.07.2021 № 29-17/8.

Мета: проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

  1. Умань, вул. Східна, 31.

Цільове призначення земельної ділянки: для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.

Підстава для проведення робіт із землеустрою: рішення Уманської міської ради від 09.07.2021 № 36-17/8.

Мета: проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

Усі витрати та оплата послуг фізичних, юридичних осіб, пов’язані з проведенням експертної грошової оцінки земельних ділянок покладаються на покупців земельних ділянок.

Конкурс здійснюється відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 10.06.2011 № 4.20-8/6 (далі – Положення), з урахуванням вимог статті 6 Закону України «Про оцінку земель».

Претендентам потрібно подати конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. До підтвердних документів, поданих на конкурс із відбору суб'єктів оціночної діяльності, належать: заява на участь у конкурсі за встановленою формою; копія установчого документа претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна; письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами; копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України, та копія ліцензії на виконання землеоціночних робіт, видана центральним органом виконавчої влади з питань земельних ресурсів (у разі оцінки об'єкта приватизації разом із земельною ділянкою, на якій він розташований); інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов'язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт у календарних днях.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Конкурсну документацію слід подавати до відділу діловодства, організаційного забезпечення та контролю Уманської міської ради (кімнати № 319, № 322) за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу включно. Конкурсна документація подається протягом такого часу: понеділок-четвер з 08:00 до 16:00; п’ятниця з 08:00 до 15:00.

Конкурс відбудеться 08.11.2021 в адміністративній будівлі за адресою:Черкаська обл., м. Умань, площа Соборності, 1.

Телефон для довідок (04744) 3-72-85; 3-24-05.

Прочитано 491 разів