Вівторок, 01 серпня 2023 14:45

Інформація Уманської міської ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності з метою проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок

 

  1. Назва та місцезнаходження об’єкта: земельна ділянка площею  0,0587 га (кадастровий номер 7110800000:05:002:0624) за адресою:    пров. Приємний, 22, м. Умань.

Цільове призначення земельної ділянки: для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Мета проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки: викуп земельної ділянки орендарем.

Підстава для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки: рішення Уманської міської ради від 13.12.2021 № 40-28/8.

  1. Назва та місцезнаходження об’єкта: земельна ділянка площею  0,0462 га, кадастровий номер 7110800000:05:001:0132, за адресою:  вул. Визволителів, 29-А, м. Умань.

Цільове призначення земельної ділянки: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для обслуговування магазину з продажу непродовольчих товарів).

Мета проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки: викуп земельної ділянки орендарем.

Підстава для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки: рішення Уманської міської ради від 13.07.2023 № 54-54/8.

Конкурс здійснюється відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 10.06.2011 № 4.20-8/6 (далі – Положення), з урахуванням вимог Закону України «Про оцінку земель».

Претендентам потрібно подати конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. До підтвердних документів, поданих на конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, належать:

заява на участь у конкурсі за встановленою формою;

для претендента – фізичної особи-підприємця, який отримав кваліфікаційне свідоцтво оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок (у частині виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок): копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера за Державним реєстром фізичних осіб - платників податків та інших обов'язкових платежів;

для претендента – юридичної особи: копія установчого документа претендента та копії кваліфікаційних документів оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок (у частині виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок), які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку;

для всіх претендентів: письмові згоди оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок (у частині виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок), яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки та підписання звіту про оцінку та копії кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок, завірені їхніми особистими підписами; копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України; інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів з експертної оцінки земельних ділянок, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, тощо).

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості послуг з оцінки, калькуляції витрат, пов'язаних з наданням послуг, а також строк виконання робіт у календарних днях.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Конкурсну документацію слід подавати до відділу діловодства, організаційного забезпечення та контролю Уманської міської ради (кімнати №319, № 322) за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу включно.

Конкурс відбудеться 18.08.2023 о 10:00в адміністративній будівлі за адресою:Черкаська обл., м. Умань, площа Соборності, 1.

Телефон для довідок (04744) 3-72-85; 3-24-05.

Прочитано 185 разів