Четвер, 08 грудня 2016 11:25

Оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для проведення незалежної оцінки об'єктів міської комунальної власності

gerbІнформація  Уманської міської ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені  для проведення незалежної оцінки об'єктів міської комунальної власності Назва об"єкта: земельна ділянка площею 0,0162 га;

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об′єкта міської комунальної власності, що приватизується шляхом викупу.

Місцезнаходження об′єкта: Черкаська обл., м. Умань, вул. Стуса,11.

Підстава: рішення Уманської міської ради від 08.11.2016 року №3.41-19/7.

Конкурс здійснюється відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою,  затвердженого  рішенням  Уманської міської ради від 10.06.2011 року №4.20-8/6 (далі – Положення) з урахуванням вимог статті 6 Закону України «Про оцінку земель».

Претендентам потрібно подати конкурсну документацію в запечатаному конверті з  описом підтвердних документів, що містяться в конверті. До підтвердних документів, поданих на конкурс із відбору суб'єктів оціночної діяльності, належать: заява на  участь у конкурсі за встановленою формою; копія установчого документа претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювачів,  які працюють  у штатному  складі  та  яких  буде  залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна; письмові згоди   оцінювачів,  яких  буде  додатково  залучено претендентом до проведення робіт  з  оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами; копія ліцензії на виконання   землеоціночних   робіт,   видана  центральним  органом виконавчої  влади  з  питань  земельних  ресурсів ; інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат,  пов'язаних з виконанням робіт, а також строк виконання  робіт, у календарних днях.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Конкурсну документацію слід подавати до відділу діловодства, організаційного збезпечення та контролю виконавчого комітету Уманської міської ради  за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно). Крайній строк подачі заяв 22.12.2016. Поштова адреса: 20300, Черкаська обл., м. Умань, площа Соборності, 1

Конкурс відбудеться в адміністративній будівлі виконавчого комітету Уманської міської ради 28.12.2016 о 10.00 за адресою: Черкаська обл., м. Умань, площа Соборності, 1, телефон для довідок (04744) 3 24 13.

Прочитано 1408 разів