Субота, 19 серпня 2017 13:32

Інформація Уманської міської ради про оголошення конкурсу з відбору виконавців робіт із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування

Мета проведення робіт із землеустрою: розробка проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для реконструкції теплового пункту під котельню.

Дані про об’єкт землеустрою:

 

Земельна ділянка під об’єктом реконструкції орієнтовною площею 60,0 кв.м. за адресою: Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова,26.

Підстава для виконання роботи: рішення Уманської міської ради від 07.04.2017 року №2.33-28/7 «Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань на розроблення документації із землеустрою»

Конкурс здійснюється відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою,  затвердженого  рішенням  Уманської міської ради від11.06.2011року №4.20-8/6 (далі – Положення).

Претендентам потрібно подати конкурсну документацію в запечатаному конверті зописом підтвердних документів, що містяться в конверті. До підтвердних документів, поданих на конкурс із відбору виконавців робіт із землеустрою, належать: заява про участь у конкурсів становленого зразку; копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера за Державним реєстром фізичнихосіб -  платників податків  та  інших обов'язкових платежів (для претендента - фізичної особи); копія установчого документа претендента (для претендента - юридичної особи); копія ліцензії (сертифікату) на проведення робіт із землеустрою; копії кваліфікаційних документів щодо наявності вищої освіти відповідного рівня і професійного спрямування фахівців, які залучаються до виконання робіт із землеустрою; письмова інформація щодо досвіду роботи претендента, кваліфікації  та  досвіду роботи фахівців, які залучаються ним до виконання робіт із землеустрою, завірена претендентом, проект завдання на виконання робіт, у якому, зокрема, має бути зазначено вид документації із землеустрою, яку пропонує розробити претендент, перелік вихідних даних, які має надати замовник, та перелік документів і матеріалів, які будуть представлені за результатами виконаних робіт.

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатанному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат,  пов'язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Конкурсну документацію слід подавати до відділу діловодства, організаційного забезпечення та контролю Уманської комітету міської ради (кімнати №319, №322) за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу включно.

Конкурс відбудеться 18.09.2017 о 10:00 в адміністративній будівлі за адресою: Черкаська обл., м. Умань, площа Соборності, 1.

Телефон для довідок (04744) 3-24-13; 3-24-05.

Прочитано 1115 разів