П'ятниця, 15 грудня 2023 15:14

Відбулось чергове засідання Робочої групи з розроблення проекту Стратегії розвитку Уманської міської територіальної громади на 2024-2030 роки

23 листопада та 08 грудня відбулися засідання Робочої групи з розроблення проекту Стратегії розвитку Уманської міської територіальної громади на 2024- 2030 роки.

На чолі з міським головою Іриною Плетньовою та заступником міського голови Світланою Волошенюк у засіданні взяли участь члени Робочої групи та запрошені представники підприємств, установ та організацій громади.

Робоча група продовжує свою роботу над розробкою Стратегії розвитку Уманської міської територіальної громади на 2024 – 2030 роки. Під час засідання присутні ознайомилися з попередніми напрацюваннями аналітичної частини проекту Стратегії розвитку, SWOT-аналізом громади, результатами проведення анкетування думки мешканців та представників бізнесу Уманської міської територіальної громади. Присутніми розглядалися критичні питання, пріоритетні цілі та очікувані результати перспективного розвитку відповідно до напрямків діяльності. За результатами засідання будуть сформовані сценарії розвитку громади, визначені стратегічні, оперативні цілі та завдання розвитку громади.

З пропозиціями щодо Стратегії розвитку Уманської міської територіальної громади звертатись до відділу економічного розвитку, транспорту та інвестицій Уманської міської ради за адресою: пл. Соборності,1, м. Умань, кабінет 325  або на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

IMG 3492 COLLAGE

Прочитано 97 разів