П'ятниця, 22 лютого 2019 08:22

Увага! 15 квітня 2019 року відбудеться конкурс з перевезення пасажирів автобусним маршрутом №18 «Нова Умань – вул. Павлова» (графік №4)

Відповідно до рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 14.02.2019 року № 61 «Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів автобусним маршрутом №18 «Нова Умань – вул. Павлова» (графік №4)», виконавчим комітетом Уманської міської ради оголошується конкурс з перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування за такими об’єктами конкурсу:

 

1.Об’єкт № 1 – маршрут №18 «Нова Умань – вул. Павлова» (графік №4)

Маршрут руху:

1) у прямому напрямку – вул. Павлова, вул. Інтернаціональна, вул. Київська, вул. Тищика, вул. Європейська, вул. Незалежності, вул. Гайдамацька, вул. Небесної сотні, Уманський колгоспний ринок, вул. Челюскінців, вул. Визволителів, вул. Шкільна, вул. Новоуманська, вул. Кооперативна, вул. Визволителів;

2) у зворотному напрямку – вул. Визволителів, вул. Кооперативна, вул. Новоуманська, вул. Шкільна, вул. Визволителів, вул. Челюскінців, Уманський колгоспний ринок, вул. Небесної сотні, вул. Європейська, вул. Тищика, вул. Київська, вул. Інтернаціональна, вул. Павлова.

Кількість оборотних рейсів – 11.

Режим руху: у звичайному режимі.

Початок роботи за графіком №4 – о 06 год.05 хв., закінчення роботи – о 21 год. 10 хв.

Інтервал руху: щоденно згідно з графіком руху.

Основні умови конкурсу:

Конкурс проводиться відповідно до вимог статей 7, 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», постанов Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 р. № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», від 18.02.1997 р. №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» (зі змінами).

Обов’язкові вимоги до пасажирських перевізників

  1. Перевезення пасажирів у звичайному режимі руху працюють автобуси пасажиромісткістю понад 22 пасажири, класу І.
  2. Технічні показники відповідно ДСТУ 3649:2010, ДСТУ 2543:94.
  3. Використання на маршрутах сертифікованих автобусів для міських маршрутів.
  4. Екологічні показники відповідно ДСТУ 4277:2004.
  5. Використання для перевезення пасажирів автобусів, двигуни яких відповідають чинним державним стандартам з екологічної безпеки.
  6. Забезпечення роботи на об’єкті конкурсу, який включає міський автобусний маршрут загального користування, транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, в кількості до 35 відсотків загальної кількості автобусів до 31 грудня 2019 р. та до 50 відсотків - з 1 січня 2020 року.

Транспортні засоби, пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, повинні бути пристосовані для користування інвалідами з вадами зору, слуху та з ураженнями опорно-рухового апарату, а також передбачати можливість встановлення зовнішніх звукових інформаторів номера і кінцевих зупинок маршруту, текстових та звукових систем у салоні для оголошення зупинок. Загальний перелік відповідних вимог встановлюється згідно з порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їх використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженого Мінінфраструктури.

Додаткові вимоги до пасажирських перевізників1. Надання соціально значущих послуг автомобільного транспорту - перевезення пільгових категорій громадян:

1) без надання компенсації з бюджету − згідно конкурсних пропозицій перевізників;

2) з наданням компенсації з бюджету – в обсягах, визначених договором між перевізником і управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради; перевезення пасажирів за тарифами, встановленими згідно з чинним законодавством.

  1. Наявність кондуктора в автобусах, що здійснюють перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування.
  2. Наявність у персоналу відповідних знань та кваліфікації стосовно порядку надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом.
  3. Забезпечення утримання в належному технічному й санітарному стані рухомого складу та зберігання транспортних засобів згідно з вимогами законодавства, здійснення контролю за технічним станом транспортних засобів перед виїздом на маршрут, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, забезпечення медичного контролю за станом здоров’я водіїв.

Документи на конкурс приймаються щоденно з дня опублікування оголошення до 17.15 год. 25 березня 2019 року за адресою: м. Умань, пл. Соборності, 1, відділ економічного розвитку, каб. 326. Режим роботи: щоденно з 8.00 до 17.15 год., у п’ятницю з 8.00 до 16.00 год., обідня перерва – з 13.00 год. до 14.00 год., вихідні – субота, неділя.

Ознайомитися з умовами конкурсу та отримати бланки документів можна за адресою: м. Умань, пл. Соборності, 1, відділ економічного розвитку Уманської міської ради, каб. 326.

Конкурс буде проведено за адресою: м. Умань, пл. Соборності, 1, зала засідань виконавчого комітету (ІІ поверх), 15 квітня 2019 року о 10.00 год.

Розмір плати за участь у конкурсі складає 1700,0 грн., в т.ч. ПДВ 283,33 грн. за один об’єкт конкурсу перераховується на рахунок виконавчого комітету Уманської міської ради для зарахування власних надходжень бюджетних установ (плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю) до спеціального фонду місцевих бюджетів та використовувати для покриття витрат на організацію та проведення конкурсу.

Телефон для довідок з питань проведення конкурсу: 3-72-78; електронна адреса: e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; адреса веб-сайту: www.uman-rada.qov.ua.

Конкурсний комітет

Прочитано 834 разів