Вівторок, 16 липня 2019 15:59

Відбулось засідання конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на автобусних маршрутах загального користування м.Умань

16 липня 2019 року, під головуванням заступника міського голови Ю.Малішевської, відбулось засідання конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на автобусних маршрутах загального користування м.Умань

16 липня 2019 року, під головуванням заступника міського голови Ю.Малішевської, відбулось засідання конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на автобусних маршрутах загального користування м.Умань, на якому було розглянуто наступні питання:

  1. Про розкриття конвертів «№ 2», які містять заяви для участі в конкурсі та визначення переможця конкурсу на перевезення пасажирів міським автобусним маршрутом № 11 «Нова Умань – вул. Дерев’янка, 3» (графіки №№1, 2).
  2. Про розкриття конвертів «№ 2», які містять заяви для участі в конкурсі та визначення переможця конкурсу на перевезення пасажирів міським автобусним маршрутом №18 «Нова Умань – вул. Павлова» (графік №4)

Yes Yes

Прочитано 761 разів