Четвер, 29 вересня 2022 14:14

Увага! 18 листопада 2022 року відбудеться конкурс з перевезення пасажирів міським автобусним маршрутом загального користування № 19 «Ринок – Нове кладовище»

Відповідно до рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 23.09.2022 року № 353 «Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів міським автобусним маршрутом загального користування № 19 «Ринок – Нове кладовище»», виконавчим комітетом Уманської міської ради оголошується конкурс з перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування за такими об’єктами конкурсу:

1. Об’єкт № 1 – міський автобусний маршрут загального користування № 19 «Ринок – Нове кладовище».

Маршрут руху:

1) у прямому напрямку: вул. Небесної Сотні (Уманський колгоспний ринок), вул. Європейська, вул. Тищика, вул. Залізняка, Дачний кооператив «Ветеран», Дачний кооператив «Будівельник», Кар’єр, Нове кладовище (кладовище «Олександрівка»);

2) у зворотному напрямку: Нове кладовище (кладовище «Олександрівка»), Кар’єр, Дачний кооператив «Будівельник», Дачний кооператив «Ветеран», вул. Залізняка, вул. Тищика, вул. Європейська, вул. Гайдамацька, вул. Небесної Сотні (Уманський колгоспний ринок).

Кількість оборотних рейсів у суботу та неділю – 1.

Кількість оборотних рейсів у понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця (додаткові рейси у робочий тиждень після Великодня) – 1.

Режим руху: у звичайному режимі.

Початок роботи –11 год.00 хв., закінчення роботи – 13 год. 50 хв.

Інтервал руху: згідно з графіком руху.

Умови проведення конкурсу з перевезення пасажирів міськими та приміськими автобусними маршрутами загального користування у межах території Уманської міської територіальної громади

1. У конкурсі можуть брати участь автомобільні перевізники (фізичні особи-підприємці та юридичні особи), які мають ліцензію на право надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом, на законних підставах використовують у достатній кількості сертифіковані транспорті засоби (сертифікати відповідності та екологічності) відповідного класу (І, ІІ) та відповідають вимогам статті 34 Закону України «Про автомобільний транспорт».
2. Обов’язкові умови конкурсу:
1)транспортні засоби, які перевізник-претендент пропонує залучити до перевезень у межах території Уманської міської територіальної громади, повинні відповідати вимогам безпеки, охорони праці, державним стандартам, бути зареєстрованими відповідно до чинного законодавства, перебувати в належному технічному і санітарному стані, мати двигуни, які відповідають нормам Евро-3 або вище за показниками викидів в атмосферу шкідливих речовин.
Режим руху, кількість, пасажиромісткість (загальна пасажиромісткість/ кількість місць для сидіння пасажирів) та клас автобусів для забезпечення перевезень міськими та/або приміськими автобусними маршрутами загального користування визначається Організатором з урахуванням міської та/або приміської маршрутної мережі у межах території Уманськоїміської територіальної громади для кожного об’єкта конкурсу окремо. Інформація про режим руху, кількість, пасажиромісткість та клас автобусів визначається рішенням Організатора відповідно до пункту 7 розділу І цих Умов;
2)перевізник забезпечує роботу транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, в кількості до 50 відсотків - з 01 січня 2020 року.
Транспортні засоби, пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, повинні бути пристосовані для користування інвалідами з вадами зору, слуху та з ураженнями опорно-рухового апарату, а також передбачати можливість встановлення зовнішніх звукових інформаторів номера і кінцевих зупинок маршруту, текстових та звукових систем у салоні для оголошення зупинок. Загальний перелік відповідних вимог встановлюється згідно з порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їх використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженого Мінінфраструктури.


3. Додаткові умови конкурсу:
1)перевізник забезпечує роботу рухомого складу на маршруті за затвердженим Організатором розкладом руху, з урахуванням обов’язкового режиму руху відповідно до паспорта маршруту;
2)перевізник надає соціально значущі послуги автомобільного транспорту – перевезення пільгових категорій громадян:
а) без надання компенсації з бюджету Уманської міської територіальної громади;
б) з наданням компенсації з бюджету Уманської міської територіальної громади – в обсягах, визначених договором між перевізником і управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради; перевезення пасажирів за тарифами, встановленими згідно з чинним законодавством.
Додаткові умови конкурсу однаково та в повному обсязі застосовуються до всіх об’єктів конкурсу.

Документи на конкурс приймаються щоденно з дня опублікування оголошення до 17.15 год. 31 жовтня 2022 року за адресою: м. Умань, пл. Соборності, 1, каб. 319 (для юридичних осіб) та каб. 322 (для фізичних осіб-підприємців). Режим роботи: щоденно з 08.00 год. до 17.15 год., у п’ятницю з 08.00 год. до 16.00 год., обідня перерва – з 13.00 год. до 14.00 год., вихідні – субота, неділя.

Ознайомитися з умовами конкурсу та отримати бланки документів можна за адресою: м. Умань, пл. Соборності, 1, відділ економічного розвитку, транспорту та інвестицій Уманської міської ради, каб. 326.

Конкурс буде проведено за адресою: м. Умань, пл. Соборності, 1, зала засідань виконавчого комітету (ІІ поверх), 18 листопада 2022 року о 15.00 год.

Розмір плати за участь у конкурсі складає 1700,0 грн., в т.ч. ПДВ 283,33 грн. за один об’єкт конкурсу перераховується на рахунок виконавчого комітету Уманської міської ради для зарахування до спеціального фонду місцевих бюджетів власних надходжень бюджетних установ (плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю) та використовувати для покриття витрат на організацію та проведення конкурсу.

Реквізити рахунку: Держказначейська служба України м. Київ Уманське УДКСУ ЄДРПОУ 04061613, ІПН 040616123052, р/р UA 17 820172 0314 24104 12010 32947, одержувач – виконавчий комітет Уманської міської ради, призначення – плата за участь у конкурсі з перевезення пасажирів
18 листопада 2022 року.

Телефон для довідок з питань проведення конкурсу: 3-72-78; електронна адреса: e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; адреса веб-сайту: www.uman-rada.gov.ua.

Виконавчий комітет Уманської міської ради

Прочитано 1216 разів