Понеділок, 15 лютого 2016 11:48

Протокол №14 засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради

м. Умань                                                                                 10.02.2016р.

На обліку Громадської ради -  53 члени ради.

Присутні -38 члени ради.

Відсутні –20  членів ради: БабенкоВ.В.,  Бобко Н.Д.-хворіє, Заблоцька Т.Г.,Кирилюк П.І., Козоріз М.В.,Литвинюк В.Й.-хворіє, Мельник С.М.,Мільшина О.І.-хворіє, Могильчук О.В., Музиченко Л.В., Парфьонова Р.В.-хворіє,Скус В.С., Солдатова Л.Т.-хворіє, Цуркань М.С., Яремчук Р.А.

Збори Громадської ради – легітимні.

Регламент:

-    для доповіді з основного питання -  до 5 хв.;

-    для виступів - до  3 хв. ;

-    для повторних виступів, запитань, пропозицій, довідок – до 2хв.

      ( 1 раз по окремому питанню );    

Проект порядку денного висвітлювався на сайті Громадської ради.

                                                      Порядок денний.

1. Інформація голови Громадської ради Черчука В.В. по питанню виділення приміщення для роботи Громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради.

2. Про участь членів Громадської ради у комісіях при виконавчому комітеті Уманської міської ради.

3. Ознайомлення з переліком назв вулиць міста, які на виконання закону «Про декомунізацію України» підлягають перейменуванню. Внесення членами Громадської ради пропозицій в комісію по декомунізації ,яка створена при виконавчому комітеті Уманської міської ради ( голова комісії Чорномаз  Б.Д.).

4. Обговорення  прийняття міської Програми «Про профілактику злочинності  та боротьби з наркоманією в м. Умані на 2016-2020 роки» (доповідач Ніколюк О.І.).

5. Про припинення повноважень, як члена Громадської ради через неодноразові пропуски засідання ради без поважних причин (  Положення про Громадську  раду при виконавчому комітеті Уманської міської ради).

6. Про термінове спільне засідання голів постійних комісій Громадської ради з головою ради, заступником голови ради та секретарем ради по питаннюплану роботи на 2016 рік.

Голова Громадської ради Черчук В.І. зачитав порядок денній та регламент до порядку денного.

Ухвалили: порядок денний взяти за основу.

Голосували: за-37, проти-, утримались-1.

Слухали 1:

1. Інформація голови Громадської ради Черчука В.В. по питанню виділення приміщення для роботи Громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради.

Виступив: Черчук В.І. – голова Громадської ради, який повідомив, що приміщення на другому поверсі для Громадської ради виділив виконавчий комітет Уманської міської ради.  Кімнату буде    облаштовано,     встановимо  чергування та будемо вести прийом  громадян міста.

Ухвалили: повідомлення прийняти до уваги.

Голосували: за-37, проти -, утримались -1.

2. Про участь членів Громадської ради у комісіях при виконавчому комітеті Уманської міської ради.

Слухали 2:

Виступила: Фоменко Л.М.- заступник голови громадської ради, яка зачитала список комісій до яких за бажанням може війти кожний член ради та працювати в ній. Списки членів ради, які працюватимуть в комісіях буде переданий міському голові Цебрію О.В.

Ухвалили: 14 членів Громадської ради виявили бажання  працювати в комісіях при виконавчому комітету Уманської міської ради.    Даний список передати у міськвиконком.

Голосували: за -31, проти-, утримались-7.

3. Ознайомлення з переліком назв вулиць міста, які на виконання закону «Про декомунізацію України» підлягають перейменуванню. Внесення членами Громадської ради пропозицій в комісію по декомунізації,яка створена при виконавчому комітеті Уманської міської ради ( голова комісії секретар Уманської міської ради, Кирилюк Л.М. та голова робочої групи Чорномаз  Б.Д., доцент УДПУ).

Слухали 3:

Виступила: Тульчинська Н.С.- історик, член комісії з питань збереження історичної спадщини, яка за дорученням голови робочої групи Чорномаз Б.Д., кандидата історичних наук, доцента УДПУ  зачитала списки вулиць міста, які відповідно до закону «Про декомунізацію України» підлягають перейменуванню та громадському обговоренню.

Ухвалили: списки подані міськвиконкомом та списки, які подала робоча група підлягають детального, вдумливого обговорення, а не прийняття термінового рішення. Голові Громадської ради Черчуку В.І. звернутися по

даному питання до міського голови Цебрія О.В. та потім  прийняти відповідне рішення.

Голосували: за- 26, проти-, утримались- 12.

4. Обговорення  прийняття міської Програми «Про профілактику злочинності  та боротьби з наркоманією в м. Умані на 2016-2020 роки» (доповідач Ніколюк О.І.).

Слухали 4:

Виступив: Ніколюк О. І.-член комісії із захисту прав громадян, законності та правопорядку, зачитав Програму профілактики злочинності та боротьбі з наркоманією в м.Умані на 2016-2020 роки.

Ухвалили: Програму  профілактики злочинності та боротьбі з наркоманією в м.Умані на 2016-2020 роки прийняти до відома. Проект Програми подати на сесію міської ради для розгляду та узгодження.

Голосували: за-37, проти-, утримались-1.

Голова Громадської ради проінформував, що питання порядку денного під №5 та під № 6 переноситься на засідання ради на 17.02.2016 року, так як немає всіх голів постійних комісій.

Ухвалили: прийняти до відома.

Голосували: за-37,проти-, утримались-1.

Голова Громадської ради                                   В.І.Черчук

Секретар Громадської ради                               Л.Є. Волошина

Прочитано 1246 разів