Середа, 18 квітня 2018 16:04

До уваги безробітних

Державною службою зайнятості введено в експлуатацію новий веб-сайт «Єдине соціальне середовище зайнятості». Основні переваги нового сайту – зручний та швидкий пошук вакансій та резюме по всій Україні, електронні кабінети для клієнтів служби зайнятості, розширення можливостей самообслуговування громадян шляхом доступу до «Електронної черги», аналітична та статистична інформація про ринок праці, можливість пройти профорієнтаційне тестування для визначення своїх здібностей тощо.

В «Електронному кабінеті» зареєстрований безробітний має можливість створити власне резюме, здійснити підбір роботи, ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість, дізнатися про можливість професійного навчання. Власник кабінету може переглядати дані про заплановані та фактичні відвідування центру зайнятості, отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю.

Для створення персонального кабінету особі з числа зареєстрованих безробітних необхідно надати фахівцю центру зайнятості свою електронну адресу та отримати логін та пароль для входу в кабінет за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/cabinet .

Прочитано 808 разів